Toont alle 6 resultaten

Leren stoelen

Een leren stoel is een tijdloos meubelstuk en super gemakkelijk in onderhoud. Het zorgt voor een luxe uitstraling in jouw interieur en van een leren stoel heb jij jarenlang plezier.

Leren stoelen voor diverse woonstijlen

Een leren stoel past binnen ieder interieur. Of je nu streeft naar een industrieel interieur of een modern interieur, een leren stoel is gemakkelijk met andere materialen en diverse kleuren te combineren. Ga jij voor leren eetkamerstoelen of een leren fauteuil?

Leren stoel kopen bij Pure Wood

Heb jij jouw favoriete fauteuil of eetkamerstoel in leer gevonden? Bestel de stoel(en) dan online bij Pure Wood.

Bij ons is het mogelijk om achteraf met Klarna te betalen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op je gemak te bekijken of de leren stoel wel in jouw interieur past. Is de leren stoel goed? Dan betaal jij met één druk op de knop!

Liever geen gedoe met levering en terugsturen als je er nog niet helemaal over uit  bent welke leren stoel het gaat worden? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom. Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat de stoel ook in onze showroom te bewonderen is.

Liever een ander soort stoel?

Toch liever een ander soort stoel? Bekijk dan ook eens deze pagina’s: bouclé stoelen, velvet stoelenrotan stoelenronde stoelenstoffen stoelenbeige stoelengrijze stoelen, zwarte stoelen roze stoelen of cognac stoelen.