Toont alle 21 resultaten

Wandhangers

Pure Wood heeft een assortiment wandhangers voor ieder interieur. Van kralen- en zeegrashangers tot wandhangers voor de kinderkamer. Muurhangers zijn leuk voor elke ruimte in huis! Bekijk onze collectie wandhangers of bezoek onze showroom.

MACRAMÉ WANDHANGER

Wandkleden of wandhangers geven warmte aan de ruimte en zijn goed voor de akoestiek. Een van de meest populaire wandhangers van dit moment zijn de macramé wandhangers. Natuurlijke materialen zoals katoen en wol stralen warmte uit in de specifieke ruimte. Of je de macramé wandhanger nu in de woonkamer, slaapkamer of in de gang hangt. Het kan allemaal! Bekijk ons assortiment macramé wandhangers hierboven. Ons assortiment wordt altijd aangevuld, dus staat jouw macramé wandhanger er nu nog niet tussen? Hou dan de pagina in de gaten voor nieuwe collecties.

WANDHANGER ZEEGRAS

Een opkomende trend in natuurlijke materialen is zeegras. Zeegras is een natuurlijk materiaal dat het vakantie en beachy gevoel in huis creëert. Een wandhanger zeegras past perfect bij de volgende woonstijlen:

Leuk weetje over zeegras: wist je dat zeegras vroeger veel werd gebruikt als vulling voor matrassen en kussens en dat het zelf werd gebruikt om dijken te maken langs de kust van de Zuiderzee?
Zeegras ziet er dus niet alleen super leuk uit als wandhanger, maar is ook nog een heel duurzaam product.

WANDHANGERS COMBINEREN

Een wandhanger is super decoratief en vaak minder groot dan een wandkleed. Daarom is het juist zo leuk om verschillende wandhangers in dezelfde stijl met elkaar te combineren, of juist twee dezelfde. Hang bijvoorbeeld 2 macramé wandhangers of zeegras wandhangers naast elkaar boven de bank of boven je bed. De gehele muur is opgevuld en het geeft een heel leuk effect!

Je kunt voor iedere kale muur de perfecte wanddecoratie vinden bij Pure Woods. Kun je niet kiezen? Dan zou je een wandkleed boven de bank kunnen hangen en een wandhanger in de keuken. Deze kun je eens in de zoveel tijd ook nog eens afwisselen. Combineer deze gave items met elkaar en zorg voor een prachtig interieur!

WANDHANGER KOPEN BIJ PURE WOODS

Heb jij jouw favoriete wandhanger al uitgekozen? Aarzel dan niet en bestel hem direct via de webshop. Liever de wandhanger nog even in het echt bekijken? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Oisterwijk. Wij zijn maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand.

Als je via de webshop besteld dan heb je de mogelijkheid om te betalen via Klarna. Zo betaal je pas wanneer je je bestelling binnen hebt! De levertijd van voorradige wandhangers betreft enkele werkdagen. Wij streven er naar om jouw pakketje dezelfde dag nog te versturen. Wanneer een product niet op voorraad is en besteld moet worden, kun je rekening houden met ongeveer 2 tot 4 weken. Hier word je altijd over geïnformeerd.