Enig resultaat

Unieke tafels

Ben jij op zoek naar een prachtige unieke tafel? Dan ben je hier goed: we hebben namelijk een uitgebreid (en vooral wisselend!) aanbod van unieke tafels. Zo heb je altijd een uniek exemplaar in huis.

UNIEKE EN BIJZONDERE EETTAFEL

Wil jij een bijzondere eettafel waar iedereen van opkijkt als ze binnen komen lopen? Dan is een unieke eettafel van Pure Wood zeker een goede optie. Je hebt namelijk altijd een one-of-a-kind meubelstuk in jouw eetkamer staan! Zeker omdat de eettafel één van de grotere meubelstukken in huis is, heb je meer dan genoeg reden om te kiezen voor een echte blikvanger.

Een unieke en bijzondere eettafel kan gemaakt zijn van veel verschillende materialen. Denk aan hout, metaal, glas en nog veel meer. Daarnaast hebben wij ook perfecte eetkamerstoelen of banken waarmee je jouw eethoek helemaal af kunt maken.

UNIEKE, BIJZONDERE SALONTAFEL

Natuurlijk is een unieke salontafel ook een leuke blikvanger. De combinatie van kleur, het materiaal en het design bepalen het karakter van de salontafel. Denk hierbij aan een stoere houten salontafel of een antieke salontafel met gave materiaalcombinaties. Iedere leefhoek heeft een salontafel nodig om het gezellig en compleet te maken. Let er op dat wij vaak slechts één artikel per product op voorraad hebben, dus het kan zo maar zijn dat jouw favoriete bijzondere salontafel binnen no-time uitverkocht is. Wees er daarom op tijd bij!

EIKENHOUTEN TAFELS

Eikenhout is een fantastisch natuurlijk product wat ideaal verwerkt kan worden in diverse meubelen. Zo ook in verschillende soorten tafels. Een eikenhouten tafel kan helemaal geleefd worden en naar mate deze langer in jouw woning staat hoe mooier dat hij wordt!

BIJZONDERE SALONTAFEL OF SIDETABLE KOPEN

Ben jij nu ook helemaal weg van al onze unieke tafels? Bestel jouw favoriet dan nu online of kom langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier hebben wij namelijk al onze unieke tafels staan, zodat je ze zelf in het echt kunt bewonderen. Verder zijn er in onze showroom stylistes aanwezig die je alle informatie over de unieke items en hun afkomst kunnen geven. Natuurlijk denken ze met je mee waar je de tafel het beste kan plaatsen en welke afmeting het beste past bij jou past. En wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand extra geopend zijn van 12:00 – 17:00 uur?