Toont 1 resultaat

Kisten

Wie houdt er nu niet van een opgeruimde woning? Met onze kisten kun jij jouw huis helemaal netjes maken, maar toch gezellig. Onze opbergkisten zijn vaak gemaakt van hout of metaal en dit straalt natuurlijk veel sfeer, gezelligheid en warmte uit. Onze kisten kun je niet alleen als opbergmeubel gebruiken, maar ook als accessoire. Ben jij benieuwd naar onze kisten? Bekijk hieronder dan ons assortiment!

 109,00

OPBERKIST

Een kist is natuurlijk een leuke accessoire voor in jouw woning, maar deze is ook nog eens ontzettend handig. Je kunt er namelijk veel spullen in opbergen. Wil jij bijvoorbeeld al het speelgoed van je kinderen opruimen? Koop dan een prachtige kist waar al deze spullen in kunnen. Een speelgoedkist is ontzettend handig voor een opgeruimd huis.

UNIEKE KISTEN

Ook hebben wij een aantal unieke kisten in onze assortiment zitten. Wil jij er zeker van zijn dat je een echte eye-catcher in handen hebt die niemand anders heeft? Bekijk dan eens ons aanbod aan unieke kisten. Let op: doordat wij verschillende unieke producten hebben, kan het zijn dat iedere variant net even iets anders is.

HOUTEN KIST

Een houten kist past in iedere woning. Bekijk daarom eens onze eye-catchers en zoek die ene houten kist uit die het beste bij jou en je woning past. Verder hebben wij ook vele andere kisten in verschillende materialen. Een tip van ons: gebruik een of meerdere kisten als salontafel of als bijzettafel!

Wil je meer informatie over al onze kisten, andere opbergmogelijkheden of wil je inspiratie komen opdoen? Dan ben je uiteraard van harte welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan onder andere al onze kisten voor jou klaar, zodat je de beste keuze kunt maken. Ook zijn er genoeg stylistes aanwezig in onze showroom. Zij helpen je graag bij al je vragen en geven je passend advies.

WhatsApp chat