Toont alle 11 resultaten

Fotolijsten

Een fotolijstje is leuk om neer te zetten, maar is ook leuk om hem aan de muur op te hangen als wanddecoratie. Een tip van onze interieurstyliste: combineer diverse fotolijsten met elkaar en maak een leuke collage! Hierdoor zorg je voor een leuk, speels en decoratief effect. Bekijk onze collectie!

FOTOLIJST KOPEN

Fotolijsten zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het interieur. Met een foto kun je jouw woning een perfecte persoonlijke touch geven. Wil jij een hippe, leuke en persoonlijke accessoire aan jouw woning toevoegen? Dan kan dat met onze prachtige fotolijsten!

HOUTEN FOTOLIJST

Diverse houten fotolijsten zijn toegevoegd aan onze collectie. Een houten fotolijst kan in verschillende kleuren hout geleverd worden. Denk aan een natuurlijke kleur hout, maar ook aan hout met een blauwe, gele of roze finish. Dit is gerecycled hout dat vaak afkomstig is uit India. Hierdoor zit er altijd wel een fotolijst bij in jouw stijl. Let op: de items kunnen iets afwijken van de items die je op de foto ziet. Het kan dus zijn dat je niet precies dezelfde kleur of structuur ontvangt.

INDUSTRIËLE FOTOLIJST

Voor metalen en industriële fotolijsten kun je ook bij ons terecht. Fotolijsten met een brede of smalle rand. Er zitten diverse items in onze collectie. Er is dus voor ieder een passende industriële fotolijst te vinden.

FOTOLIJST MET PRINTS

Een fotolijst kan je helemaal eigen maken. Houd jij meer van drukke prints of dierenprints? Dan hebben wij van Pure Wood genoeg in onze collectie zitten om jou blij te maken! De fotolijsten in deze prints zijn uiteenlopend in formaat, stijl en vorm.

Wil jij nog een fotolijst toevoegen aan jouw huis voor een persoonlijke touch? Kom dan langs in onze winkel in Oisterwijk om de collectie te bekijken of bestel online!