Resultaat 1–36 van de 38 resultaten wordt getoond

Geurartikelen

Wie wil er nu niet thuiskomen in een heerlijk schoon en lekker ruikend huis? Dat wil toch iedereen? Met al onze heerlijke geurartikelen wordt dat een stuk makkelijker. Houd jij van een katoenen geur? Of toch meer van een kruidige en winterse geur? Bij ons is er van alles mogelijk. Uiteraard kun je de geuren met elkaar combineren of je kunt ze gebruiken in verschillende kamers. Ben jij benieuwd naar alle geurartikelen die wij in onze collectie hebben? Scrol dan snel naar beneden!

LUXE GEURKAARSEN

Om extra veel sfeer en warmte in huis te creëren heb je natuurlijk licht nodig. Kaarsen zijn hiervoor de ideale sfeermakers. Dit licht maakt het in jouw woning extra gezellig, warm en knus. Daarnaast zien onze geurkaarsen er ook nog eens luxe en stijlvol uit. Zo zijn deze geuritems handige en leuke woonaccessoires. Een tip van ons: een geurkaars of een ander geurartikel is ook leuk om cadeau te doen of om te krijgen. Heb jij binnenkort een feestje? Zoals een verjaardag of een housewarming? Kom dan langs om jouw cadeau te kopen of nog leuker om een geurpakket samen te stellen. Wij pakken het in de winkel met alle liefde en zorgvuldigheid speciaal voor jou feestelijk in.

GEUREN COMBINEREN

Onze geuren zijn heel gemakkelijk met elkaar te combineren. Omdat wij zoveel verschillende soorten geurartikelen hebben zoals: geurkaarsen, geurzakjes, roomsprays en zeep, is het leuk om deze samen in een woning neer te zetten en hiermee je huis te decoreren. Denk aan een geurzakje in je kledingkast, zeep in de keuken en geurstokjes verspreid door het gehele huis. Zo kom je steeds in een andere kamer met een aangename geur.

GEURARTIKELEN KOPEN

Ben jij op zoek naar de beste geurartikelen? Ook dan zit je bij ons goed! Wij hebben enorm veel verschillende items in deze collectie met ieder zijn eigen heerlijke geur. Én onze geurartikelen zien er ook nog eens heel erg leuk uit! Het is dus echt niet nodig om de geurzakjes of het zeepblokje te verbergen.

Kom langs in onze showroom waar je alle geuren natuurlijk kunt ruiken. Weet jij al welke geur het beste bij jou in huis past? Bestel deze dan online op Pure Wood en betaal achteraf via Afterpay!