Toont alle 3 resultaten

Houten keukengerei

Houten keukengerei is perfect om het extra gezellig te maken aan tafel. Het materiaal hout past namelijk overal bij en is het ideale materiaal om een tafel gezellig en warm aan te kleden.

HOUTEN SERVEERPLANK

Een serveerplank komt altijd en overal wel van pas. Al is het niet tijdens het borrelen, dan is het alleen al leuk om een aantal accessoires op te zetten. Wij hebben veel verschillende serveerplanken die gemaakt zijn van verschillende soorten hout. Denk aan een hapjesplank gemaakt van mangohout of een rechthoekige-, of ronde-, borrelplank gemaakt van (robuust) eikenhout. Kies voor een plank die het beste bij jou past want er is genoeg keuze!

Tip: heb jij thuis een aantal gekleurde schaaltjes die heel gezellig bij elkaar staan voor een borrelavond? Serveer deze dan op een houten serveerplank voor een leuk totaalplaatje. Bekijk hieronder al ons houten keukengerei en vind de beste items die shinen in jouw keuken of aan jouw tafel!

HOUTEN DEEGROLLERS

Ook hebben wij geweldige houten deegrollers in onze collectie zitten. Deze zijn gemaakt van gerecycled hout en ze staan geweldig in jouw keuken of woning. De deegrollers kun je uiteraard echt gebruiken om mee te koken, maar deze items zijn ook leuk om mee te decoreren. Ze hebben namelijk een gave opdruk erop zitten en ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen. Leuk om met elkaar te combineren voor een speels effect!

HOUTEN BESTEK EN ACCESSOIRES

Wij hebben veel hout bestek en houten keukenaccessoires in onze collectie. Denk hierbij aan houten lepeltjes voor bij de tapasplank, maar ook een houten slabak met bijpassend hout slabestek of houten prikkers voor in de olijven op de borrelplank. Naast dat deze items er ontzettend leuk uitzien en gemakkelijk te combineren zijn, zijn ze ook nog eens heel praktisch. Je kunt ze namelijk altijd wel gebruiken.

Wil jij ook iets van ons houten keukengerei kopen? Shop dit dan nu online en betaal achteraf via Klarna! Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze 4500m2 showroom gevestigd in Oisterwijk. Wist je dat wij iedere eerste zondag van de maand geopend zijn? Op deze koopzondag zijn wij extra geopend van 12:00 tot 17:00 uur!