Zijden bloemen

Pure Wood heeft een groot aanbod aan zijden bloemen, variërend van bloemen, siertakken, bessen en opvullend groen. Denk hierbij aan klaprozen, distel takken, magnolia’s en varens. Deze bloemen worden door onze stylistes zelf uitgekozen en worden ook verwerkt in mooie decoraties. Maar wees vooral creatief om zelf de leukste combinaties te maken! Zorg voor een explosie aan kleur in je interieur of ga voor een tijdloos exemplaar. Want kiezen voor zijden bloemen is een duurzame keuze!

Resultaat 1–20 van de 24 resultaten wordt getoond

Bladtak groen

 8,50
Bladtak groen Deze groene takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING: De afmeting is 62 cm.

Delphinium Tak Blauw

 12,75
Delphinium tak blauw Deze blauwe takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING: De afmeting is 93 cm.

Magnolia in knop

Waardering 5.00 uit 5
 21,50
Magnolia in knop Deze magnolia takken zijn kunstbloemen.

Tak blauwe besjes

 9,95
Tak blauwe besjes Blauwe bessen voor in een decoratieve vaas. Deze kunstplant is goed te combineren met andere kunsttakken.

Dogwood tak wit

 7,95
Dogwood Tak Wit Afmeting: 68 cm

Succulent Echeveria

 13,95
Succulent Echeveria Deze Succulent Echeveria zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING: De afmeting is 15 cm.

Allium Groen

 3,25
Allium Groen Deze groene Allium takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels.

Klaproos Steel Crème

 6,95
Klaproos Steel Crème Deze takken met klaprozen zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETINGEN De afmeting van de klaproos steel: 69 cm

Plant in pot zijde

 34,95
Plant in pot zijde Zijden plant die niet van het echt te onderscheiden is. INFO Afmeting: 70 cm hoog

Protea Barbigera

 11,95
Protea Barbigera Deze Protea Barbigera takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels.

Protea Repens

 3,95
Protea Repens Deze Protea Repens takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels.

Sneeuwbal Tak

 19,95
Sneeuwbal Tak Deze sneeuwbal takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING De afmeting van de Sneeuwbal tak: 107 cm

Tak varen groen

 15,95
Tak varen groen Deze groene varen takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING De afmeting van de tak: 117 cm

Zijden gras bollen

 4,75
Zijden gras bollen Deze takken met gras bollen zijn gemaakt van kunststofvezels.

Distel Tak Goud

 43,95
Distel tak goud Deze gouden distel takken zijn kunstbloemen, gemaakt van kunststofvezels. AFMETING: De afmeting is 110 cm.

Rudbeckia steel zalm

 4,95
Rudbeckia Steel Zalm Afmeting: 54 cm

Tak Anethum Cream

 10,95
TAK ANETHUM CREAM Lengte: 89 cm

Tak gras lavend

 12,95
Tak gras lavend Afmeting: 129 cm

Fruittak Mulberry

 10,95
Fruittak Mulberry Afmeting: 78 cm

Bessentak

 13,95
BESSENTAK – ROOD GROEN Afmeting: 102 cm.

Voordelen zijden bloemen

Zijden bloemen en planten maken het huis extra gezellig. Het is een goede keuze als je een tijdloos exemplaar zoekt die niet verwelkt. Verse bloemen en planten zijn mooi en fris, maar deze bloemen kunnen dit bijna evenaren. De naam ‘zijden bloemen’ komt uit de tijd dat deze bloemen nog echt van zijden werden gemaakt. Inmiddels worden ze van kunststofvezels gemaakt, maar de naam houden we nog steeds aan.

Natuurlijke uitstraling

Zijden bloemen zijn nauwelijks te onderscheiden van verse bloemen. Ze hebben namelijk een zachte en natuurlijke uitstraling. Hierbij komt ook nog het voordeel dat zijden bloemen en takken heel lang meegaan én dat ze geen onderhoud nodig hebben. Ook zijn ze heel handig voor de mensen zonder groene vingers. Combineer verschillende bloemen en takken met elkaar in een mooie decoratieve vaas voor jarenlang plezier.

Hoge kwaliteit en duurzaam

Het zijden is een zeer sterke en zachte stof. Hierdoor zijn deze bloemen en takken al jaren van hoge kwaliteit. Nu worden ze gemaakt van kunststofvezels en hiermee is de kwaliteit alleen maar beter geworden. Ze voelen aan als echte exemplaren en zijn net echt. Daarnaast zijn kunststofvezels goedkoper dan zijden en hierdoor zijn de kunstbloemen ook goedkoper geworden. Ze zijn alsnog duurder dan verse bloemen en takken, maar deze gaan veel langer mee. Het is een echte duurzame keuze!