Toont alle 6 resultaten

CADEAUPAKKETTEN

Een cadeau van iemand krijgen is leuk, maar er een geven is eigenlijk véél leuker. Ben jij daarom op zoek naar een mooi geschenk voor een dierbare? Bij Pure Wood vind je een ontzettend leuk aanbod van cadeaupakketten voor de kerst, een verjaardag, een housewarming en zowel voor hem als haar. Ontdek hieronder onze meest favoriete cadeaupakketten die wij met zorg voor jou hebben samengesteld.

CADEAUPAKKETTEN KOPEN

Ken jij iemand die een echte keukenprins-, of prinses is? Dan is een cadeaupakket met vele artikelen voor in de keuken wellicht wel een goed idee?! Hoe leuk is het om deze te krijgen als je van koken houdt? Daarnaast zijn er bij ons veel verschillende boxen verkrijgbaar met diversen thema’s. Wat dacht je van de home sweet home cadeaubox, de warm winter wishes en de Chrismas time box!

CADEAUPAKKET KERST

Met kerst wil je eigenlijk het allermooiste cadeau vinden. Maar dat is niet altijd een gemakkelijke opgave. Ben jij nog op zoek naar het meest perfecte kerstcadeau, maar kun je deze niet vinden? Bekijk dan eens onze site! Op onze pagina cadeautips vind je meer dan genoeg leuke items waarmee jij je geliefde, vrienden, familie of kennissen kunt verrassen. Maar weet je echt niet wat je moet geven? Bekijk dan eens onze cadeaupakketten. Hier hebben wij de leukste items voor je samengesteld in een prachtig pakket, zodat jouw magische cadeau iedereen versteld doet staan.

CADEAUTIPS MAN OF VROUW

Wil je liever zelf een cadeau kiezen in plaats van een pakket? Dan kunnen wij je natuurlijk ook helpen. Bekijk dan hier onze cadeautips pagina. Er staan enorm vele leuke items op voor mannen en vrouwen, waardoor jij direct veel leuke inspiratie op kunt doen!

Ben je zelf geen ster in inpakken? Dan is dat geen enkel probleem! Wij pakken de cadeautjes op een leuke manier voor je in. Bestel ze nu online en betaal achteraf via Klarna! P.S. in onze showroom hebben wij ook ontzettend veel leuke cadeautjes en ben je van harte welkom om onder andere inspiratie op te doen en onze prachtige items te komen bekijken.