Resultaat 1–36 van de 136 resultaten wordt getoond

Potten & vazen

Fleur jouw woning op met onze prachtige potten en vazen. Deze items hebben wij in verschillende materialen, zoals aardewerk, terracotta of metaal. Bekijk hieronder dan een deel van onze vazen collectie!

Vanaf:  21,95

BLOEMPOT EN PLANTENPOT

Potten en vazen worden vooral gebruikt om bloemen en/of planten in te decoreren, maar je kan er alle kanten op. Decoreer ze eens met een mooie tak of met een bos droogbloemen. Wat je er ook in zet, iedere keer krijgt jouw pot of vaas een andere uitstraling. Een aantal van onze bloempotten en plantenpotten worden voor binnen en buiten gebruikt. (Let op: dit is natuurlijk niet bij alle items mogelijk)

GLAZEN VAAS

Glazen vazen blijven een tijdloos artikel en gaan dus eindeloos mee. Breng wat kleur in huis door een prachtige glazen pot neer te zetten met een kleurrijke bos bloemen of een mooie plant erin. De vazen zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Grote vazen of kleine vazen. Bij ons is van alles mogelijk. Je kunt deze grote en kleine vazen ook stijlvol met elkaar combineren. Hierdoor krijg je een speels effect!

AARDEWERK EN TERRACOTTA

We hebben vele potten en vazen in ons assortiment in veel verschillende soorten kleuren en materialen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aardewerk bloempot of een terracotta pot. Deze te gekke materialen zie je veel terug in verschillende groottes, kleuren, prints en vormen. Zo hebben wij verschillende merken binnen ons assortiment waaronder het leuke merk Madam Stoltz.

Wil jij ook nog een extra woonaccessoire in huis hebben? Kom dan langs in onze showroom om onze gevarieerde en mooie collectie te bekijken of bestel jouw favoriete items online!