Toont alle 17 resultaten

Oude meesters

In de woonstijl oude meesters nemen we je mee op een reisje door de geschiedenis. Op deze pagina vind je meesterwerken van bekende schilders in een modern jasje. Deze woonstijl geeft een klassieke uitstraling, maar kan ook makkelijk worden verwerkt in een modern interieur. Ben jij benieuwd naar meer van onze oude meesters? Wij nodigen je graag uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom, maar bekijk hieronder alvast een deel uit onze collectie.

Vanaf:  19,95
SALE
Actie!
Oorspronkelijke prijs was: € 35,95.Huidige prijs is: € 20,00.
SALE
Actie!
Oorspronkelijke prijs was: € 35,95.Huidige prijs is: € 20,00.
SALE
Actie!
Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 30,00.

BEKENDE MEESTERS

Johannes Vermeer, Rembrandt van Rijn, Vincent van Gogh of Leonardo da Vinci. Je kent deze bekende schilders en hun bekende schilderijen vast wel. Bij de woonstijl oude meesters zijn oude meesterwerken van diverse schilders in een modern jasje gestoken. De bekende portretten zijn bijvoorbeeld afgedrukt op een stoffen of velvet wandkleed of op het eigentijdser materiaal zoals glas of aluminium. Door de moderne versies van verschillende kunstwerken geeft de geschiedenis een hele trendy draai aan jouw interieur. Hoe leuk is dat?

WELKE OUDE MEESTER PAST ER IN JOUW INTERIEUR

Als je denkt aan oude meesters denk je waarschijnlijk aan een oude en klassieke vormgeving, maar dat is bij deze items zeker niet het geval! Portretten die worden afgedrukt op glas of aluminium geven in een handomdraai een hele andere sfeer en uitstraling aan jouw woning. Juist in de hedendaagse inrichtingen zijn de kunstwerken helemaal op hun plek. De schilderijen zijn niet alleen op verschillende manieren uitgevoerd of hebben een unieke finishing touch gekregen, de warme kleuren die ze hebben behoren ook helemaal thuis in het interieur van nu. De bekende werken roepen een knusse en huiselijke sfeer op en passen daardoor goed in vele woonstijlen. Het maakt dus niet uit of je een landelijk,- industrieel- of modern interieur hebt. De afbeeldingen van onze oude meesters zijn aan ieder interieur een juiste toevoeging.

Ben jij benieuwd hoe wij de items in verschillende woonstijlen combineren? Neem dan eens een kijkje bij ons in de showroom. Laat je inspireren en adviseren door onze medewerkers!