Toont alle 27 resultaten

Opbergen

Wie houdt er nu niet van een opgeruimd huis? Met onze bakken, rekken en opbergmanden maken wij het je extra gemakkelijk om het netjes en geordend te houden. Onze opberg items zijn namelijk niet alleen functioneel, maar ze zien er ook nog eens luxe en stijlvol uit!

MANDEN

Voor de spullen die je in een kast wilt opbergen, is een opbergbox bijvoorbeeld ontzettend handig. Maar wil je de wat kleinere spulletjes opbergen zoals speelgoed, dekens, kussens of haardhout, dan zijn manden vast een goed idee! In ons assortiment zitten prachtige manden in diverse soorten materialen, maten en kleuren. Verder zijn een aantal van onze manden ook op meerdere manieren te gebruiken, bijvoorbeeld als strandtas of als plantenbak. Ideaal dus!

OPBERGBOXEN

Grote opbergboxen, kleine opbergboxen of een combinatie hiervan. Bij ons kan het allemaal! Met onze diverse en stijlvolle collectie is combineren mogelijk voor opbergboxen passend in verschillende woonstijlen. Houd je van leuke kleuren en opvallende patronen? Dan passen onze opbergdoosjes wellicht ook bij jou. De leuke en unieke opbergdoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, kleuren en patronen. Een aantal van de doosjes zijn antiek en werden vroeger gebruikt als poederdoosje in India. Voor nu zijn ze functioneel in iedere ruimte van jouw woning en staan ze daar ook nog eens prachtig.

TIJDSCHRIFTEN HOUDERS/REKKEN

Ben jij ook zo’n fan van tijdschriften, maar vind je dat ze soms in de weg liggen en slordig staan in jouw woning? Dan hebben wij een te gekke oplossing. Heb je wel eens gedacht aan een mooie tijdschriftenhouder of een stijlvol tijdschriftenrek? Dit staat super leuk in je interieur! Ook bestaan ze in verschillende uitvoeringen, kleuren en stijlen. Een staand rek of een die je aan de muur kunt hangen bijvoorbeeld. In ons brede assortiment zit het allemaal.

Wil jij nog een extra woonaccessoire die ontzettend functioneel is? Kom dan langs in onze showroom of bestel nu online!