Resultaat 1–36 van de 39 resultaten wordt getoond

Vloerlampen

Zorg voor meer verlichting en sfeer in huis door middel van een vloerlamp. Zet de vloerlamp naast je bank of plaats twee identieke vloerlampen naast elkaar achter de bank. Bekijk ons assortiment en plan een bezoek aan onze showroom!

Vanaf:  87,95
Vanaf:  199,95
Vanaf:  91,95
Vanaf:  139,95
Vanaf:  67,95
Vanaf:  229,00
Vanaf:  139,95
Vanaf:  259,00

STAANDE LAMP

Een staande lamp is erg leuk om bijvoorbeeld in een hoek van de kamer te zetten of naast een dressoir of tv-meubel. Gewoon als extra lichtpuntje. Dit lichtpuntje zorgt tegelijkertijd voor meer sfeer, warmte en gezelligheid. Natuurlijk heb je bij staande lampen ook keuze uit veel verschillende soorten en lampen die passend zijn gemaakt in diverse woonstijlen. Denk bijvoorbeeld aan een moderne, klassieke, antieke, industriële lampen.

VLOERLAMP INDUSTRIEEL

De industriële woonstijl blijft ontzettend hip en trendy. Een vloerlamp binnen deze woonstijl hebben wij daarom in overvloed. Denk bijvoorbeeld aan een lamp in een donkere kleur en gemaakt van metaal of beton.

STAANDE LEESLAMP

Een staande lamp is eigenlijk de meest geschikte lamp om te gebruiken als leeslamp. Wil jij jouw leeshoek helemaal afmaken? Dan kan een mooie lamp met goed licht natuurlijk niet ontbreken. Voor een leeslamp is het van belang dat je een goede lichtbron hebt welke genoeg licht geeft om te lezen. Maar het uiterlijk van de lamp is uiteraard ook niet geheel onbelangrijk. In ons assortiment vind je het de perfecte balans tussen een mooie lamp met een goede lichtbron!

Ben jij nu benieuwd naar ons assortiment? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk. Hier staan een aantal van onze vloerlampen klaar zodat je ze in het echt kunt bekijken. *Let op: niet alle lampen zijn in onze showroom te bezichtigen, maar al deze lampen kunnen wij natuurlijk speciaal voor jou bestellen! Bestel je de lamp liever online? Dan kan dat ook! Bestel jouw favoriete item online en betaal achteraf via Klarna!