Toont alle 30 resultaten

Wandrekken

Een wandrek is een échte musthave voor in jouw interieur! Met deze sfeermakers kan je al jouw favorieten woonaccessoires mooi decoreren en direct je lege muur opfleuren. Bekijk hieronder onze ruime collectie.

SALE
Actie!
 53,00
SALE
Actie!
 38,00
SALE
Actie!
 55,00
SALE
Actie!
 45,00
SALE
Actie!
 69,00
SALE
Actie!
SALE
Actie!
 83,00
SALE
Actie!
 83,00
SALE
Actie!
SALE
Actie!
 112,00
Vanaf:  17,95
Uitverkocht
 119,00

METALEN WANDREKKEN

Ben jij helemaal weg van verschillende woonstijlen? Dan zijn deze metalen wandrekken vast iets voor jou! Deze wandrekken verschillen in materiaal en in kleur. Zwart-, of wit-, metalen wandrekken hebben wij genoeg! Vaak zijn deze in combinatie met hout. Deze wandrekken hebben wij in diverse vormen en formaten. Wil je een staand wandrek of een die je aan de muur kan hangen? Verschillende vierkanten, rechthoekige en ronde vormen hebben we toegevoegd aan onze collectie, combineer deze met elkaar voor een leuk, speels en decoratief effect!

INDUSTRIËLE WANDREKKEN

Is industrieel jouw favoriete woonstijl? Dan zit je bij deze wandrekken goed! Op deze pagina vind je genoeg industriële wandrekken die je helemaal passen bij jouw interieur. Industriële meubels zijn vaak groot, massief en robuust. Dit komt door de materialen. Bij een industrieel interieur zie je vooral rustige, maar donkere kleuren zoals zwart, grijs, beton en hout. Deze materialen en kleuren zijn vaak ruw en onbewerkt. De industriële wandrekken zijn vaak gemaakt van zwart-, of RVS-metaal. Deze metalen wandrekken zijn mooi in combinatie met het robuuste donkere hout.

HOUTEN WANDPLANKEN

In onze ruime collectie aan wandrekken bevinden zich prachtige robuust houten wandplanken. Houten wandplanken zijn verkrijgbaar in diverse formaten en ze zijn gemaakt van mooi verweerd oud hout, afgewerkt met smeedijzeren planksteunen om de wandplank op te hangen. Deze planksteunen geven de wandplanken een stoer effect!

WANDPLANK KOPEN

Naast de decoratieve functie, zorgt de wandplank ook voor extra opbergruimte. Wandrekken in de woonkamer zorgen voor sfeer. Wandrekken in de keuken zijn functioneel. Jij mag het zeggen! Staande-, hangende-, ronde-, vierkante-, of rechthoekige wandrekken.

Wil jij deze wandrekken ook bij jou in huis hangen? Bestel deze dan direct online. Bij een bestelling van €50,- profiteer van gratis verzending! (Let op: dit geldt alleen bij online bestellingen)  

Wil je naast wandrekken nog meer leuke wanddecoratie toevoegen aan jouw interieur? Bekijk dan eens onze pagina van spiegels, klokken of wandkleden. Erg leuk om met elkaar te combineren!