Resultaat 1–36 van de 71 resultaten wordt getoond

Bijzettafels

Een bijzettafel maakt jouw leefruimte helemaal af en is eindeloos te combineren! Zet er een plant op, mooie woonaccessoires of gebruik het als salontafel in combinatie met andere tafeltjes.

BIJZETTAFEL GOUD

Ben jij helemaal weg van de kleur goud en wil je deze trendy kleur gebruiken in jouw interieur? Dan komt dat goed uit! In ons ruime assortiment hebben wij namelijk veel bijzettafeltjes met een stoere gouden touch! Zit het perfecte gouden tafeltje er niet bij die jij in je hoofd hebt? Dan kun je het bijzettafeltje ook helemaal leuk decoreren en aankleden met onze gouden accessoires! Denk bijvoorbeeld aan een stoere lamp of een luxe ornament.

BIJZETTAFEL INDUSTRIEEL

Wat vind jij van de industriële woonstijl? Deze stijl is nu namelijk helemaal hip en trendy en wij hebben ontzettend veel bijzettafeltjes die binnen deze woonstijl passen. Denk aan bijzettafels in de kleur zwart, wit, grijs of met het materiaal metaal, beton, steen. Maar nog veel meer! Deze tafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen zoals rond, vierkant, rechthoek, maar ook abstracte vormen. Natuurlijk hebben wij ook veel andere bijzettafels die weer passend zijn in andere woonstijlen. Bekijk daarom gauw ons gehele assortiment!

Hoe leuk is het om deze stoere bijzettafel te combineren met een bijpassende salontafel of een grote eettafel?

Wil jij een tafel kopen en jouw woonruimte helemaal afmaken? Bestel dan jouw favoriete items nu online! Wist je dat je bij ons tegenwoordig achteraf kunt betalen met Klarna? Maar natuurlijk is onze winkel ook geopend. Hier staan al onze stylistes voor jouw klaar om je te voorzien van alle informatie maar ook passend advies.

Loader image

Wat jij op de bijzettafel wilt zetten is afhankelijk van je eigen voorkeur waar de bijzettafel voor gebruikt wordt. Denk hierbij aan ornamenten, een mooi dienblad om jouw favoriete drankjes op te zetten, een vaas met een mooie bos bloemen erin en windlichten en kandelaren om een gezellige sfeer toe te voegen!

Als je de bijzettafel naast een zitmeubel wilt plaatsen zoals een bank of fauteuil, is het ideaal om ervoor te zorgen dat de tafel ongeveer gelijk is aan de hoogte van de armleuning of een stukje lager. Dit zorgt ervoor dat het gemakkelijk is om items zoals een glas binnen handbereik te hebben.

De keuze voor een bijzettafel hangt af van verschillende factoren, zoals je persoonlijke smaak, de stijl van je interieur, de functie van de tafel en de beschikbare ruimte. Hier zijn enkele overwegingen om te helpen bij het kiezen van een bijzettafel

Stijl: Overweeg de stijl van je interieur. Wil je een bijzettafel die past bij de bestaande meubels en de algehele inrichting? Je kunt kiezen uit verschillende stijlen, zoals modern, Scandinavisch, vintage, industrieel, minimalistisch, etc.

Materiaal: Bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas, marmer, en meer. Bedenk welk materiaal het beste past bij de stijl en het gevoel dat je in de ruimte wilt creëren.

Vorm en grootte: Overweeg de beschikbare ruimte en de gewenste functionaliteit. Wil je een compacte bijzettafel die gemakkelijk verplaatsbaar is, of heb je een grotere tafel nodig met meer opbergruimte? Houd ook rekening met de vorm van de tafel. Ronde tafels kunnen een zachtere uitstraling hebben, terwijl vierkante of rechthoekige tafels een meer gestructureerde look kunnen geven.

Functionaliteit: Denk na over hoe je de bijzettafel wilt gebruiken. Wil je het gebruiken als een plek voor drankjes en snacks, als een display voor decoratieve items of als een functioneel element naast je zitmeubels? Zorg ervoor dat de bijzettafel past bij de beoogde functie.