Toont alle 23 resultaten

Kapstokken & haken

In iedere woning heb je ze nodig, kapstokken en/of haken. Ontdek bij ons de leukste kapstokken en haken die passen in jouw huis. Denk aan handgemaakte haken, kapstokken in uiteenlopende kleuren of in diverse vormen:

KAPSTOK

Ben je op zoek naar een staande kapstok of naar bijvoorbeeld een wandkapstok? In ons assortiment bevinden zich talloze varianten. Een staande kapstok is leuk voor in de hoek van een kamer, maar een wandkapstok is alleen al leuk als wanddecoratie. Ook voor diverse woonstijlen hebben wij passende kapstokken. Ben je op zoek naar een industriële kapstok of een houten kapstok? Wij hebben ze allemaal.

HAKEN

Wil je liever alleen een aantal verschillende haken aan de muur hangen en zelf de grootte en het formaat van je kapstok bepalen? Dat kan ook bij ons! Wij hebben namelijk verschillende kapstokhaken waarmee je dit allemaal zelf kunt bepalen. Je kunt kiezen uit allemaal verschillende haken of juist dezelfde. Je kunt ze naast elkaar hangen of juist met hoogteverschil ertussen. Met de kapstokhaken kan je alle kanten op.

KLEDINGREK

Een kledingrek is niet alleen erg functioneel, maar deze kan ook nog eens een blikvanger zijn van jouw ruimte. Of dit nu een woonkamer, slaapkamer, hal, kantoor of berging is. Met behulp van een kledingrek kan je jouw (favoriete) items ophangen! Diverse soorten kledingrekken hebben wij in onze collectie. Zelf kan je kiezen welke het beste binnen jouw woonstijl past. Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een robuust kledingrek of juist een rek met een minimalistisch of luxe uitstraling.

DEURKNOPPEN

In ons collectie zitten speelse deurknoppen van onder andere het hippe merk Madam Stoltz. De accessoires geven een kastdeur net even een leuke extra touch. De gedecoreerde deurknoppen of degene met een kwastje zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Ben je benieuwd naar onze kapstokken en wandrekken? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk of bestel deze functionele items nu gemakkelijk en snel online!