Resultaat 1–36 van de 56 resultaten wordt getoond

Salontafels

Een salontafel is niet te missen in jouw woning. Een salontafel kan jouw leefhoek helemaal afmaken en ervoor zorgen dat het een samenhangend geheel wordt. Plaats deze tafel gezellig voor jouw hoekbank of tussen de U-bank. Plaats er een aantal accessoires op, et voilà! Zo creëer je in een handomdraai een gezellige woonruimte. Wil jij ook een salontafel die jouw woning helemaal afmaakt? Bekijk dan alvast hieronder een deel van onze collectie! Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden en onze ideeën? Kom dan langs in onze showroom in Oisterwijk!

RONDE SALONTAFEL

Een ronde vormgeving geeft een enorm ruimtelijk gevoel aan jouw woning. Daarom zijn ronde tafels, waaronder de salontafels perfect voor de wat kleinere ruimtes. Een aantal van onze salontafels zijn verkrijgbaar in sets. Dit betekent dat er meerdere formaten in een pakket zetten. Het is natuurlijk leuk om deze met elkaar te combineren voor een speels effect. Heb je hier de ruimte niet voor? Dan is het misschien leuk om één van deze tafels als bijzettafeltje te gebruiken. Zo komt het materiaal, de kleur en de vorm steeds terug en wordt het echt een samenhangend geheel.

SALONTAFEL ZWART

De ‘standaard’ kleuren zoals zwart en wit doen het altijd goed in een interieur. Deze stralen namelijk rust uit en ze zijn perfect om mee te combineren. Ieder huis heeft natuurlijk zijn eigen woonstijl, maar deze items passen overal bij. Zo kun je ook nog eens je interieur helemaal omgooien. Naast hout, zit je met een zwarte salontafel of een witte salontafel altijd goed.

SALONTAFEL KOPEN

Wil jij een salontafel kopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Kies je voor een ronde-, vierkante,- of rechthoekige salontafel? In ons uitgebreide assortiment is er van alles mogelijk en hebben wij passende salontafels voor in iedere woonstijl!

Kom voor de leukste uitvoeringen en combinaties naar onze showroom die gevestigd zit in Oisterwijk. Hier staan als onze stylistes voor jou klaar met de leukste ideeën over het gezellig inrichten en aankleden van de salontafels. Onze salontafels zijn ook online te bestellen. Hier worden ze met de meeste zorgvuldigheid voor jou ingepakt en opgestuurd. Wist je dat je bij online bestellingen boven de €50,- profiteert van gratis verzending?