Toont alle 4 resultaten

Vierkante salontafels

Maak een keuze uit een van onderstaande vierkante salontafels en shop jouw favoriet online. Benieuwd naar meer? Bezoek dan onze showroom in Oisterwijk.

Salontafel vierkant: modern en trendy

Een vierkante salontafel is gemakkelijk om te stylen en combineren. Kies voor een stijlvolle, subtiele salontafel en voeg leuke woonaccessoires toe om een gezellige sfeer te creëren. Een vierkante salontafel is een tijdloos item en dat maakt het de juiste keuze voor jouw woonkamer.

In een kleine zitruimte is een kleine vierkante salontafel ideaal. Je kan er net genoeg opzetten ten opzichte van een ronde salontafel, maar neemt niet al te veel ruimte in beslag.

Vierkante salontafel set

Ga jij voor één vierkante salontafel of voor een leuke set, zodat jij nóg meer woonaccessoires, lekkere hapjes én drankjes neer kan zetten. In de huidige interieurs zien we juist steeds vaker een leuke mix van vierkante salontafels.

Het leuke van een vierkante salontafel is dat je het super leuk kan matchen met een hoger of lager formaat. Bij Pure Wood is het allemaal mogelijk. Mocht je hulp nodig hebben met het vinden van een leuke set? Dan kijken wij natuurlijk graag met je mee. Neem telefonisch contact met ons op, of gebruik de chatfunctie onderaan de pagina.

Vierkante salontafel kopen bij Pure Wood

Heb jij een leuke vierkante salontafel gezien in het overzicht hierboven? Shop jouw nieuwe vierkante salontafel dan online bij Pure Wood en profiteer van gratis verzending boven de 50 euro. Bij ons is het mogelijk om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun je eerst even kijken of jouw nieuwe salontafel wel écht past bij de rest van het interieur. Is dat het geval, dan betaal je met slechts één druk op de knop via de app van Klarna.

Liever een van bovenstaande salontafels in het echt bekijken? Of benieuwd of er nog meer vierkante salontafels te vinden zijn in onze collectie? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk. Heb je een specifieke tafel gezien die je bij ons in de winkel wil bewonderen? Neem dan even contact met ons op om er zeker van te zijn dat hij ook daadwerkelijk (nog) in de winkel staat. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend én iedere eerste zondag van de maand. Onze interieurstylisten staan dan voor jou klaar om je te helpen met jouw keuze.