Toont alle 2 resultaten

Ladders

Ben jij nog op zoek naar een leuke, grote accessoire voor in jouw woning? Dan is een ladder wellicht een goed idee! Een ladder biedt veel opbergruimte, maar neem weinig ruimte in beslag. Ideaal dus! Wij hebben veel verschillende soorten ladders. Van inklapbare zwarte metalen ladders, tot hele leuke houten ladders. De ladder zelf voegt al veel sfeer toe aan een woning, maar je kunt hem ook extra leuk maken met verschillende plaids of sjaals! Ben jij benieuwd naar onze collectie? Bekijk hieronder dan alvast een deel online!

LADDER

Een ladder is een leuk en vooral decoratief item. Vandaar dat je jouw woning er geheel mee op kunt fleuren! We hebben veel verschillende ladders in diverse kleuren, formaten en gemaakt van verschillende materialen. Al deze ladders zijn leuk om op andere manieren te stijlen.

HOUTEN SIERTRAP

Met een decoratieve ladder kan je eindeloos blijven decoreren en variëren. Gebruik hem als rek voor je plaids, sjaals of voor de handdoeken in de badkamer. Natuurlijk is de trap zonder extra accessoires ook een prachtig item. Kortom, een houten siertrap kun je op veel diverse manieren gebruiken.

INDUSTRIËLE LADDER

De laatste tijd zie je steeds meer metalen ladders in een interieur. En deze zijn perfect voor de industriële woonstijl. De industriële woonstijl blijft ontzettend hip en trendy. Hierdoor hebben wij veel verschillende accessoires die passend zijn binnen deze woonstijl.

Ben jij benieuwd naar al onze ladders of andere accessoires en kleinmeubelen? Kom dan langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan een aantal van onze ladders klaar, zodat je ze in het echt kunt bekijken! Natuurlijk kun je in onze showroom ontzettend veel inspiratie op doen. Verder staan onze stylistes hier voor je klaar om je te voorzien van passend advies! Wil jij jouw favoriete ladder liever online bestellen? Dan kan dat natuurlijk ook. Bestel online en betaal achteraf via Klarna!