Toont alle 6 resultaten

Bankstellen

Bankstellen zijn er in diverse uitvoeringen, stijlen, maten en materialen. Denk hierbij aan leren bankstellen of stoffen bankstellen. En de keuze uit een 2-zits, 3-zits, 4-zits bank of hoekbank. Pure Wood heeft een ruim aanbod hippe banken en luxe bankstellen. Wanneer het favoriete bankstel er tussen zit en je het uit wil proberen ben je van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk. Hier kunnen we je van professioneel advies voorzien. Bekijk hieronder onze collectie!

Vanaf:  859,00
Vanaf:  569,00
Vanaf:  1.279,00
Vanaf:  1.107,00
 1.050,00
Vanaf:  1.549,00

BANKSTEL KOPEN?

Ben je geïnteresseerd in een bankstel van Pure Wood? Op onze website zie je ons ruime aanbod met prijzen en afmetingen. De prijzen variëren door de opstellingen en stofkeuze. Dit staat echter altijd vermeld bij het desbetreffende product. Voor meer informatie ben je van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk. Hier kunnen we je de banken laten zien en je van professioneel advies voorzien.

LEREN BANK

Leren banken zijn van hoge kwaliteit. Een groot voordeel van een leren bank is dat de bank makkelijk te onderhouden is. Vlekken zijn in veel gevallen makkelijk te behandelen. Ook is een leren bank ideaal wanneer je astma hebt. Haren en stof zijn namelijk makkelijker weg te zuigen dan bij een stoffen bank. Ook is leer een sterk materiaal met een relatief hoge kwaliteit. Het kan tegen een stootje en gaat jarenlang mee.

STOFFEN BANK

Stof is doorgaans minder duurzaam dan leer. Leer gaat langer mee. Een vlekje is sneller gemaakt op een stoffen bank. Echter kun je deze in de meeste gevallen eenvoudig met de hand of wasmachine schoon krijgen. Een groot voordeel aan een stoffen bank is dat de variaties nagenoeg eindeloos zijn. De keuze is ruim uit verschillende kleuren en texturen. Hierdoor is er voor ieder interieur iets te vinden.

HOEKBANK

Banken zijn er in veel verschillende vormen en maten. Denk bijvoorbeeld ook aan een hoekbank. Een hoekbank kan namelijk de ideale oplossing zijn voor een groot huishouden of een compacte woonkamer. De hoekbank past namelijk in de hoek van het interieur waardoor alle ruimte benut wordt en het een functie krijgt. Daarnaast ontstaan er veel zitplekken en kun je op de hoek languit liggen voor een ontspannen avond.