Toont alle 22 resultaten

Unieke items

Unieke-kastenunieke-woonaccessoiresunieke-meubelenunieke-tafels

Altijd al uniek willen wonen? Pure Wood heeft een grote collectie unieke items. Stuk voor stuk one of a kind items die elk hun eigen verhaal met zich meebrengen. Wacht niet te lang, want voor je het weet is jouw favoriete unieke meubel weg!

SFEERVOLLE, UNIEKE MEUBELS ALS EYE-CATCHERS

Onze uitgebreide collectie bestaat uit een groot deel uit unieke meubels. Alles is met de grootste zorg door ons uitgekozen want enkel het allermooiste item verdient een plaatsje op onze website of in onze showroom. Deze bijzondere meubels komen vaak uit Indonesië of India, waar ze bijvoorbeeld eerder zijn gebruikt als deur, boot, huisje of simpelweg als een dressoir of kast. Ze komen hier vaak nog in de oude staat aan, waardoor de meubelen echt een geleefde look en daardoor een mooie vintage uitstraling hebben.

Unieke kasten

Pure Wood heeft een zeer divers en constant wisselend aanbod unieke kasten. Van klein naar groot, in verschillende kleuren, en voor ieder budget is er wel een kast te vinden. De meeste kasten zijn gemaakt van massief teakhout in combinatie met glazen deuren. Door de verwering van het hout zijn de verschillende verflagen zichtbaar geworden, wat het een mooie authentieke look geeft.

Unieke tafels

Op zoek naar een sfeervolle, karakteristieke eettafel, bijzettafel of wandtafel? Dan ben je bij Pure Wood op het juiste adres. Het aanbod van unieke tafels is zeer uitgebreid en divers. Iedere tafel heeft een eigen verhaal, en een mooie vintage look. Gegarandeerd een ware eye-catcher in jouw interieur.

Unieke kleinmeubelen

De collectie kleinmeubelen van Pure Wood is zeer bijzonder te noemen. Meer dan de moeite waard dus om eens te gaan bekijken in onze showroom. Overal waar je kijkt vind je wel karakteristieke meubeltjes die allemaal ‘one of a kind’ zijn. Zo hebben wij onder andere:

  • Unieke opbergkisten
  • salontafels
  • koffers
  • trolleys
  • krukjes
  • bankjes

Unieke woonaccessoires

Onze unieke woonaccessoires komen vanuit de hele wereld. Geen één item is hetzelfde, omdat ze vaak handgemaakt zijn. Shop oude katrollen, houten maskers, metalen lantaarns en nog veel meer bij ons in de webshop of in de winkel. Hier vind je altijd wel een perfect uniek cadeau voor je vrienden, familie of geliefde(n).

Constant wisselend assortiment

Je interieur kun je dus een leuke finishing touch geven door een uniek meubel toe te voegen. Doordat er maar één exemplaar is van het meubel, is ieder meubel anders in zijn soort en daardoor uniek. Voeg een mooi eye-catcher toe aan je interieur in de vorm van een uniek item om een sfeervolle uitstraling te creëren.

Ieder verkocht exemplaar uit onze winkel wordt zo snel mogelijk vervangen door een ander uniek meubel. Hierdoor bieden we ook een heel wisselend assortiment. Elke week komen er wel weer nieuwe unieke meubels binnen. Dat maakt rondsnuffelen bij Pure Wood steeds weer een nieuwe beleving. Bijzondere eye-catchers spotten waarvoor in ieder interieur wel een plekje te vinden is.

Het kan voorkomen dat er unieke meubels en accessoires uit onze showroom zijn verkocht en dit nog niet is verwerkt op onze website. Wil je er zeker van zijn dat het unieke product bij ons nog aanwezig is, neem dan voor de zekerheid even contact op met onze showroom.