Resultaat 1–36 van de 42 resultaten wordt getoond

Schalen & dienbladen

Een schaal of een dienblad is ontzettend handig voor in en om het huis, maar natuurlijk ook ter decoratie. Hiervoor is het belangrijk dat ze niet alleen het goede formaat hebben, maar dat ze er ook nog eens goed uitzien. Een dienblad kan in jouw huis verschillende functies hebben. Zo kan je een dienblad of een schaal gebruiken als fruitmand, een plateau voor kaarsen, een ondergrond voor bloemen, maar voor nog veel meer! Bij ons heb je keuze in diverse materialen zoals hout, kunststof, aluminium, metaal en staal. Onze dienbladen zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren en te gekke hippe prints! Zo is er altijd wel een item dat bij jou in huis past.

Vanaf:  27,95
Vanaf:  14,95
Vanaf:  29,95
Vanaf:  24,95
Vanaf:  19,95
Vanaf:  17,95
Vanaf:  84,95
PRE-ORDER
Vanaf:  117,00

DECORATIE SCHAAL

Een sfeervolle schaal staat prachtig in jouw woning! Schalen kan je zo creatief mogelijk decoreren zoals jij dat wil. Denk hierbij aan fruit, bloemen, water met kaarsen of lichtjes. Onze mooie schalen kunnen ook gebruikt worden als serveerschalen. Een serveerschaal is altijd handig voor als er visite is, een feestje of gewoon voor een gezellig avondje op de bank.

HOUTEN DIENBLAD

Houten dienbladen zijn enorm populair. Deze dienbladen zijn gemakkelijk te combineren met veel verschillende andere accessoires en meubelstukken. Dit komt door de natuurlijke kleur van het hout. Een houten dienblad is ook perfect als borrelplank!

SPIEGEL DIENBLAD

Dienbladen met mooi spiegelmateriaal is altijd goed. Dit mooie materiaal is makkelijk te combineren met zilveren en/of gouden materialen en talloze andere kleuren. Leg dit mooie dienblad bijvoorbeeld op je eettafel en decoreer deze met prachtige accessoires, kaarsen en plantjes of leg er lekker gesneden fruit op. Zo serveer je dit makkelijk uit. Kortom je kunt er alle kanten mee op!

Uiteraard kun je langskomen in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk om alle schalen en dienbladen te komen bekijken, maar je kunt onze schalen en dienbladen ook online bestellen. Wist je dat je bij een bestelling van €50,- profiteert van gratis verzending? (Let op: dit geldt alleen bij online bestellingen).