Toont alle 13 resultaten

Unieke kasten

Een unieke kast is een echte blikvanger in jouw woning. Van ieder uniek exemplaar is er maar één op voorraad, dus wees er snel bij als je een bijzondere kast op het oog hebt!

STOERE KASTEN

Stoere kasten zijn vaak gemaakt van verschillende robuuste materialen. Denk hierbij aan robuust hout met dikke, stevige planken. Deze kasten krijgen een stoerdere uitstraling dan een kast die gemaakt is van wat dunne planken. Dit ziet er namelijk weer een stuk minimalistischer uit. Wil jij er zeker van zijn dat je een uniek maar stoer meubelstuk in jouw woning hebt staan? Bekijk dan eens ons aanbod stoere, unieke kasten!

INDUSTRIËLE KAST

Voor de liefhebbers van de industriële woonstijl hebben we ook goed nieuws. Er zitten vaak veel unieke kasten in onze collectie die perfect passen in een industrieel interieur. Denk aan donkere kasten die gemaakt zijn van veel verschillende materialen (of een combinatie ervan) zoals metaal, beton en staal. Van hoge tot lage kasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Bij ons is er van alles mogelijk.

BIJZONDERE KASTEN

Een bijzondere kast is het perfecte item om jouw woning helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan een wandkast, een vitrinekast, een boekenkast of een tv-meubel. Iedere unieke kast is een bijzondere toevoeging aan jouw interieur en bij ons weet je zeker dat je een uniek item in jouw woning hebt staan.

UNIEKE KASTEN VAN PURE WOOD

Heb jij jouw favoriete unieke meubels gevonden? Bestel deze dan snel online en betaal achteraf via Klarna! Natuurlijk is onze winkel in Oisterwijk ook gewoon geopend. Hier staan al onze unieke kasten voor jou klaar, zodat je kunt zien hoe wij ze passend maken binnen jouw woning. In onze showroom zijn uiteraard onze stylistes aanwezig. Zij voorzien je van passend advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Zien we je snel in onze woonwinkel?