Toont alle 12 resultaten

Unieke kasten

Ben jij fan van de meest unieke meubelen? Dan is een unieke kast zeker een echte blikvanger in jouw woning. Shop daarom jouw favoriete kast nu bij ons online en betaal achteraf via Klarna. Bekijk hieronder alvast een deel van ons ruime assortiment. Let op: van ieder uniek exemplaar is er maar één op voorraad dus wees er snel bij als je verliefd bent geworden op een uniek item!

STOERE KASTEN

Stoere kasten zijn vaak gemaakt van verschillende robuuste materialen. Denk hierbij aan robuust hout met dikke, stevige planken. Deze kasten krijgen een stoerdere uitstraling dan een kast die gemaakt is van wat dunne planken. Dit ziet er namelijk weer een stuk minimalistischer uit. Wil jij er zeker van zijn dat je een uniek maar stoer meubelstuk in jouw woning hebt staan? Bekijk dan eens onze aanbod aan deze unieke kasten!

INDUSTRIËLE KAST

Voor de liefhebbers van de industriële woonstijl hebben we ook goed nieuws. Er zitten vaak veel unieke kasten in onze collectie die perfect passen in een industrieel interieur. Denk aan donkere kasten die gemaakt zijn van veel verschillende materialen (of een combinatie ervan) zoals metaal, beton en staal. Van hoge tot lage kasten en van boekenkasten tot tv-meubels. Bij ons is er van alles mogelijk.

BIJZONDERE KAST

Een bijzondere kast is het perfecte item om jouw woning helemaal compleet te maken. Denk hierbij aan een wandkast, een vitrinekast, een boekenkast of een tv-meubel. Iedere unieke kast is een bijzondere toevoeging aan jouw interieur en bij ons weet je zeker dat je een uniek item in jouw woning hebt staan.

Heb jij jouw favoriete items gevonden? Bestel deze dan snel online en betaal achteraf via Klarna! Natuurlijk is onze winkel ook gewoon geopend. Hier staan al onze unieke kasten voor jou klaar, zodat je kunt zien hoe wij ze passend maken binnen jouw woning. In onze showroom zijn uiteraard onze stylistes aanwezig. Zij voorzien je van passend advies en helpen je bij het maken van de juiste keuze.