Toont alle 8 resultaten

Keukentextiel

Iedereen maakt er gebruik van: keukentextiel. Deze items zijn onmisbaar in de keuken, maar ook aan tafel. Maak jouw tafel helemaal af en dek hem gezellig met één van onze mooie tafelkleden. Daarnaast hebben wij ook veel leuk servies waarmee je de tafel helemaal af kunt maken.

ROND TAFELKLEED

Een tafelkleed of een tafellaken is eigenlijk niet te missen in huis. Deze beschermt jouw tafel namelijk tegen krassen, waterkringen of tegen eten wat er gemorst wordt. Daarnaast maakt een tafelkleed het een stuk gezelliger en hierdoor ziet jouw tafel er gezellig aangekleed uit. Een tafellaken is verkrijgbaar met veel verschillende kleurtjes en in diverse prints. Hoe gezellig is bijvoorbeeld een rond tafelkleed?

RONDE PLACEMATS

Een (rond) placemat is ontzettend handig om je tafel te beschermen tegen viezigheid, zodat je niet gelijk een heel kleed nodig hebt. Een placemat kun je gemakkelijk neerleggen om de tafel te dekken en het ziet er ook nog eens een stuk gezelliger uit. Natuurlijk kun je de tafel ook dekken met alleen een tafelkleed of juist met beide! Zo kleed je je tafel nog meer aan en maak je het nóg gezelliger om aan tafel te zitten. Wil jij even snel ontbijten, lunchen of alleen dineren? Pak dan gauw een placemat erbij, zodat je toch niet morst op de mooie tafel. (Uiteraard is een placemat ook geschikt om buiten de tafel te dekken). Wij hebben de leukste placemats in onze collectie zitten!

Wil jij ook het leukste keukentextiel bestellen? Shop dit dat nu gemakkelijk en snel online en betaal achteraf via Klarna! Natuurlijk hebben wij ons keukentextiel ook beschikbaar in de winkel waar je van harte welkom bent. In onze winkel in Oisterwijk zijn een aantal stylistes aanwezig. Zij helpen je graag bij het uitzoeken van een compleet passende set, of gewoon een aantal items die passen bij jouw interieur.