Resultaat 1–36 van de 654 resultaten wordt getoond

Hotel Chique interieur

Ben jij op zoek naar een woonstijl met een luxe uitstraling? Dan is de hotel chique woonstijl wellicht iets voor jou?! Binnen deze woonstijl wordt er veel gebruik gemaakt van opvallende en luxe kleuren in combinatie met velourse stoffen. Denk hierbij aan een fluwelen donkerblauwe poefje afgewerkt met een gouden rand, maar ook aan een kussen gemaakt van een luxe stof in een warme okergele kleur. Daarnaast hebben we ook super opvallende, stijlvolle maar toch stoere ornamenten of andere woonaccessoires in deze collectie om jouw woning helemaal af te maken. Ben je nieuwsgierig geworden naar al onze items? Bekijk dan hieronder alvast een greep uit onze collectie!

Vanaf:  13,95
Vanaf:  5,95
Vanaf:  39,95
Vanaf:  43,95
Vanaf:  26,95
Vanaf:  41,95
Vanaf:  57,95
Vanaf:  23,95
Uitverkocht
 57,95
Vanaf:  15,95

VERSCHILLENDE WOONSTIJLEN

Iedere woning is natuurlijk anders ingericht. Iedereen richt zijn of haar woning in naar zijn of haar persoonlijke smaak. Denk hierbij aan het gebruik van andere meubelen zodat deze passend zijn in door jouw gewenste woonstijl. Hierbij is het maken van kleurcombinaties erg belangrijk, dit zodat de gehele inrichting helemaal samenvalt met als doel dat je binnenkomt in een stijlvolle woning, waar een gezellige sfeer hangt die helemaal bij je past.

WOONSTIJL HOTEL CHIQUE

De hotel chique woonstijl is een vrij nieuwe en daardoor ook hippe woonstijl. Met deze woonstijl creëer je direct een luxe hotelsfeer in jouw woning. Binnen deze luxueuze stijl wordt er veel gebruik gemaakt van warme, maar toch opvallende kleuren zoals: groen, okergeel, donkerblauw, aubergine en grijs. Daarnaast wordt er veel gebruik gemaakt van een fluwelen stof, vaak in combinatie met een stoere gouden of zilveren touch! Wil jij jouw woning ook helemaal luxueus inrichten? Kom dan langs in de winkel of shop nu gemakkelijk online!

HOTEL CHIQUE WOONKAMER EN SLAAPKAMER

Een hotel chique woonkamer is ontzettend populair in menig huishouden. Buiten de woonkamer zien we dat een hotel chique interieur zich ook steeds meer verschuift naar de slaapkamer. Een slaapkamer is niet enkel meer de ruimte waar jij slaapt, maar ook in deze ruimte speelt het interieur nét zo’n grote rol als in de woonkamer. Claudi kussens hoeven niet enkel meer op de bank, maar Claudi heeft tegenwoordig zelfs ook beddengoed. Met Claudi, maar ook een merk als Richmond zit jij helemaal goed als je streeft naar een hotel chique interieur!

HOTEL CHIQUE WOONINSPIRATIE OPDOEN

Wil je inspiratie op komen doen voor jouw woning en bekijken welke stijl het beste bij jou past? Dan is onze showroom hiervoor de perfecte plek! Hier laten we namelijk veel verschillende voorbeelden van diverse woonstijlen zien, zodat je zelf kunt kiezen welke je het mooist vindt en of deze het beste bij jou past.

Kom dus langs in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk. Hier staan al onze stylistes voor jou klaar om je te voorzien van passend advies, zodat je de beste keuze kunt maken. Daarnaast kun je ook altijd al onze items bij ons online bestellen. En wist je dat wij tegenwoordig ook bereikbaar zijn via Whatsapp? Mocht je vragen hebben, dan wij volgens onze openingstijden bereikbaar! We proberen je vraag zo snel en zo goed mogelijk te beantwoorden.