Toont alle 2 resultaten

Witte salontafels

Een witte salontafel is in bijna ieder interieur te matchen door de neutrale kleur. Bij Pure Wood hebben we diverse witte salontafels in verschillende vormen en maten. Bekijk ze hier onder:

Witte salontafel als centraal meubelstuk

Een salontafel dient niet enkel meer als meubelstuk om de afstandsbediening en je glas drinken op te zetten. Een salontafel is tegenwoordig veel meer dan dat. We serveren heerlijke hapjes en drankjes voor onze visite op de salontafel, maar ook is het dé plek om je mooiste woonaccessoires op uit te stallen. De salontafel vormt in combinatie met jouw mooie bank hét centrale punt van jouw woonkamer. De combinatie van deze twee belangrijke meubelstukken zet de toon voor de rest van het interieur.

Salontafel wit: neutrale basiskleur

De witte kleur van de salontafels hierboven gaat het gehele jaar mee. Het is tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen. Of je nu houdt van een landelijk interieur, hotel chique interieur, modern interieur of de Scandinavische woonstijl; een witte salontafel past in vrijwel ieder interieur. Bij Pure Wood hebben we niet de standaard hoogglans tafels, maar witte salontafels die luxe uitstralen. Zo hebben we diverse witte marmeren salontafels afgewerkt met gouden details of een mooie stalen poot. Deze moderne twist aan de witte salontafel, geeft jouw interieur een classy en trendy look.

Witte salontafel combineren

Een witte salontafel is gemakkelijk te combineren met mooie woonaccessoires. In het voorjaar en de zomer kun je kiezen voor lichte kleuren, pasteltinten en kleurrijke bloemen. In het najaar en de winter kun je donkere kleuren, goudkleurige woonaccessoires en hout combineren met jouw salontafel in de kleur wit.

Hulp nodig met het stylen van de salontafel? Lees onze blog, neem contact met ons op via de chat of bezoek onze showroom. In de showroom in Oisterwijk staan  onze interieurstylisten voor jou klaar met de leukste ideeën over het gezellig inrichten en aankleden van de salontafels.

Onze witte salontafels zijn online te bestellen. Hier worden ze met de meeste zorgvuldigheid voor jou ingepakt en opgestuurd. Wist je dat je bij online bestellingen boven de €50,- profiteert van gratis verzending?