Enig resultaat

Ronde stoelen

De ronde organische vormen van een stoel geven de stoel of fauteuil een luxe uitstraling. Match jouw nieuwe ronde stoel met een leuke bijzettafel en creëer een lekker extra zithoekje in jouw woonkamer!

RONDE STOEL KOPEN BIJ PURE WOOD IN OISTERWIJK

Jouw favoriete ronde stoel al gezien in onze collectie? Bestel de fauteuil of eetkamerstoel dan online via onze webshop. Wist je dat je bij ons achteraf kan betalen met Klarna? Zo kun je eerst even aftasten of de ronde fauteuil of eetkamerstoel wel bij de rest van het interieur past.

De stoel liever in de winkel even bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk! Neem dan wel even contact met ons op om zeker te weten dat jouw favoriete ronde stoel ook daadwerkelijk in onze showroom staat. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in onze prachtige winkel van 4500m2.

Toch liever een ander soort stoel? Bekijk dan ook eens deze pagina’s: groene stoelen, witte stoelen, schelpenstoelen, velvet stoelenrotan stoelenstoffen stoelenroze stoelenbeige stoelengrijze stoelen, zwarte stoelen, teddy stoelen of cognac stoelen.