Toont alle 5 resultaten

Rotan stoelen

Haal een stukje Ibiza in huis met een leuke rotan stoel. Stoel nodig voor jouw woonkamer, keuken, veranda, zithoek of vakantiewoning? Shop jouw rotan stoel hieronder!

Rotan stoel kiezen

Een rotan stoel past perfect binnen een Ibiza interieur of een botanisch interieur. Een stoel van rotan is terug van weggeweest en valt weer helemaal binnen de laatste woontrends. Het is daarom een populair meubelstuk in menig huishouden. Heb jij jouw favoriete rotan stoel hierboven al gespot? Bestel de stoel dan online bij Pure Wood en style de stoel af met een leuk sierkussen of plaid.

Toch liever een ander soort stoel? Bekijk dan ook eens deze categorieën:

Rotan stoel kopen bij Pure Wood in Oisterwijk

De rotan stoelen zijn makkelijk te combineren met tal van andere houtsoorten, maar ook licht in gewicht en geschikt voor iedere ruimte. Jouw favoriete rotan stoel al gezien in onze collectie? Bestel de Ibiza stoel dan online via onze webshop. Wist je dat je bij ons achteraf kan betalen met Klarna? Zo kun je eerst even aftasten of de rotan stoel wel bij de rest van het interieur past.

De stoel liever in de winkel even bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk! Neem dan wel even contact met ons op om zeker te weten dat de stoel ook daadwerkelijk in onze showroom staat. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in onze prachtige winkel van 4500m2.