Toont alle 20 resultaten

Stoffen stoelen

Stoffen stoelen zitten enorm comfortabel en dat maakt de stoel zo populair! Bovendien zijn de stoelen in diverse stoffen verkrijgbaar, waardoor een stoffen stoel binnen iedere woonstijl goed tot zijn recht komt. Bekijk onze collectie en choose your favorite!

Stoffen stoel kopen bij Pure Wood in Oisterwijk

Heb jij jouw favoriete stoffen stoel al uitgekozen? Bestel de stoel(en) dan online via onze webshop. Het voordeel van online bestellen is dat jij achteraf kan betalen met Klarna. Zo kun jij eerst op je gemakje even kijken of jouw nieuwe stoelen wel matchen met het andere meubilair.

Je hebt natuurlijk ook de keuze om de stoffen stoelen nog even in de winkel te bekijken en ze daar ook te kopen. Let er wel op dat wij niet de gehele collectie van de webshop ook in de winkel hebben staan. Heb je interesse in een bepaalde stoffen stoel of meerdere stoelen, neem dan even contact met ons op om zeker te weten dat wij ze in de showroom hebben staan. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand hebben wij koopzondag. See you soon!

Toch liever een ander soort stoel? Bekijk dan ook eens deze pagina’s: schelpenstoelen, groene stoelen, witte stoelen, velvet stoelen, rotan stoelen, ronde stoelen, roze stoelen, beige stoelen, grijze stoelen, zwarte stoelen, bouclé stoelen of cognac stoelen.