Toont alle 13 resultaten

Bouclé en teddy stoelen

Trendy, cosy en heerlijk warm, dat kunnen we deze trend wel noemen! Met een heerlijke bouclé of teddy stoel breng jij niet alleen gezelligheid in huis, maar zitten jij en jouw gasten heerlijk comfortabel bij jou aan de eettafel of in jouw woonkamer. Welke teddy stoel is jouw favoriet?

Verschil tussen teddy en bouclé stoelen

Door de wollige uitstraling van beide stoffen, lijken teddy en bouclé stoffen enorm veel op elkaar. Echter is er wel degelijk een verschil tussen de twee stoffen te benoemen. Een bouclé stoel doet namelijk net zo wollig en zacht aan als een teddy stoel, echter voelt de bouclé stof minder schaapachtig aan. Omdat de stoffen zoveel op elkaar lijken, wordt bouclé vaak ook teddy genoemd. Wij hebben beide stoffen in ons assortiment stoelen. Shop jouw favoriet!

De voordelen van bouclé en teddy stoelen

De voordelen van een teddy of bouclé stoel is dat het gemakkelijk schoon te maken is en bouclé ook heel waterafstotend is. De wollige uitstraling zorgt voor warmte in jouw interieur én de stof is geheel volgens de laatste trends! Het nadeel van een bouclé of teddy stoel is dat ze vaak verkrijgbaar zijn in een witte uitvoering. Dit zorgt ervoor dat ze iets gevoeliger zijn voor vlekken of verkleuringen. Heb je kleine kinderen? Dan is deze stof mogelijk wat minder geschikt met plakhandjes in de buurt van jouw stoel.

De naturel look van een bouclé stoel zorgt voor rust en eenheid in jouw interieur en dat is wat deze stof zo enorm populair maakt! De stof is voor diverse woonstijlen geschikt. Denk hierbij aan Scandinavisch, een hotel chic interieur, maar ook in een sober of landelijk interieur komt de stoel perfect tot zijn recht.

Bouclé of teddy stoel kopen bij Pure Wood

Heb jij jouw favoriete fauteuil of eetkamerstoel in bouclé stof gevonden? Bestel jouw stoel(en) dan online bij Pure Wood.

Bij ons is het mogelijk om achteraf met Klarna te betalen. Dit geeft jou de mogelijkheid om op je gemakje te bekijken of de nieuwe teddy stoel wel in jouw interieur past. Is de stoel goed? Dan betaal jij met één druk op de knop!

Liever geen gedoe met levering en terugsturen als je er nog niet helemaal over uit  bent welke teddy of bouclé stoel het gaat worden? Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat de stoel ook in onze showroom te vinden is. Dan ben jij natuurlijk van harte welkom om de stoel in het echt te bekijken en nog even proef te zitten.

Liever een ander soort stoel?

Toch liever een ander soort stoel? Bekijk dan ook eens deze pagina’s: velvet stoelenrotan stoelenronde stoelenstoffen stoelenbeige stoelengrijze stoelen, zwarte stoelen roze stoelen of cognac stoelen.