Toont alle 7 resultaten

Leren fauteuils

Een leren fauteuil is zo’n tijdloos meubelstuk waar je nooit op uitgekeken raakt. Het past vrijwel in ieder interieur en bovendien wordt leer nóg mooier door de jaren heen. Het gaat echt leven! Kies en shop jouw favoriet hieronder.

Leren fauteuil in diverse kleuren en stijlen

Een leren fauteuil past binnen ieder interieur. Van een industrieel interieur, modern interieur, een leren fauteuil is gemakkelijk met andere materialen en diverse kleuren te combineren. Bovendien geeft leer veel warmte aan jouw interieur. Wij werken graag met het materiaal in de interieurs van onze klanten. Wij hebben echt leder en kunstleder in onze ledercollectie.

Leren fauteuil zelf samenstellen

Wist je dat er diverse modellen fauteuils zelf samen te stellen zijn bij ons in de showroom? Zo kun je kiezen uit allerlei kleuren en leersoorten. Van echt leer tot kunstleer. Bezoek onze showroom voor alle mogelijkheden.

Onze interieurstylisten staan van maandag tot en met zaterdag klaar om jou te helpen met het samenstellen van meubelstukken, of andere interieurvraagstukken. Op vrijdag extra lang, want dan zijn wij tot 20:00 geopend. Iedere eerste zondag van de maand zijn wij zelfs extra geopend en ontvangen we je graag met een lekker kopje koffie en een vriendelijke glimlach.

Liever jouw nieuwe leren fauteuil online bestellen? Dat kan natuurlijk ook. Dan heb je de keuze uit bovenstaande modellen. Je kunt telefonisch of via de chat eventueel nog vragen stellen en anders zien we jouw order graag tegemoet! Boven de 50 euro betaal je geen verzendkosten bij een online bestelling (uitgezonderd op banken). Bovendien heb je de keuze om online achteraf te betalen met Klarna. Zo kun je eerst op je gemakje even bekijken of jouw nieuwe leren fauteuil matcht met de rest van het interieur. Online bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Nog andere fauteuils bekijken?

Toch meer geïnteresseerd in een ander soort fauteuil? Vergeet dan deze pagina’s niet te bekijken: velvet fauteuils, teddy fauteuils, ronde fauteuils, draaifauteuils, taupe fauteuils, cognac fauteuils, roze fauteuils, industriële fauteuils, fauteuils met armleuning, witte fauteuils, groene fauteuils en rotan fauteuils.