Toont alle 7 resultaten

Fauteuil draaibaar

Een draaibare fauteuil zit niet alleen fantastisch, het is ook nog eens een praktisch meubelstuk dat in ieder interieur goed tot zijn recht komt. Het draaifauteuil kun je op iedere gewenste plek neerzetten en zo kun je in huis gemakkelijk een oogje in het zeil houden en tegelijkertijd heerlijk relaxen. Wat wil je nog meer?!

Draaibaar fauteuil: praktisch & mooi

Lekker relaxen in een mooi fauteuil dat ook nog eens kan draaien? Een draaibare fauteuil is the best of both worlds. Jij komt gegarandeerd deze stoel nog amper uit. Met een draaibaar fauteuil kun je niet alleen een extra oogje in het zeil houden als je bijvoorbeeld kleine kinderen hebt, maar ook lekker naar het zonnetje toedraaien als die door het raam naar binnen schijnt of heerlijk naar de openhaard toe draaien als het vuurtje staat te wakkeren. Met een poef als voetensteun en een warm plaid val jij binnen no-time in slaap. Creëer jouw me-time met een comfortabel draaifauteuil uit onze collectie.

Leer, velvet of teddy draaifauteuil

Van leren en lekkere teddy fauteuils tot glanzende velvet fauteuils die kunnen draaien. Bij Pure Wood heb je genoeg keuze! Een leuk draaifauteuil gezien, maar niet in de gewenste kleur of stof? Sommige fauteuils zijn volledig zelf samen te stellen bij ons in de showroom. Zo kun je uit een hele hoop stoffen en kleuren kiezen, waarvan er minstens één perfect in jouw interieur past. Wij kijken met je mee!

Een draaibare fauteuil past in iedere ruimte

Een draaibaar fauteuil past vrijwel in iedere ruimte. Een draaifauteuil kan als extra zithoek dienen in de woonkamer. Zo kun je het ene moment televisie kijken en het andere moment iemand goed aankijken om een gesprek te voeren. Maar ook in een serre of een kantoor kan een draaifauteuil super praktisch zijn. Lekker relaxen met een goed boek, nog even wat boekhouding doen of achter je bureau thuiswerken. Ook in de slaapkamer is zo’n extra zitplekje super handig om nog even je schoenen aan te doen of even bij te tanken na een lange dag. Zorg er in dit geval dan voor dat de stoel niet onder een berg kleding verdwijnt, want dat is natuurlijk hartstikke zonde van dit te leuke meubelstuk!