Toont alle 3 resultaten

Bureaus

Bij Pure Wood vind je kwalitatieve bureaus van het merk Richmond in diverse uitvoeringen. Bekijk het volledige aanbod en bestel direct jouw nieuwe thuiswerk bureau!

Richmond bureau

Een fijne ruimte om thuis te werken, een plek voor je kind om huiswerk te maken of voor jou om de boekhouding op orde te brengen. Bij Pure Wood hebben we prachtige Richmond bureaus in de collectie. Met een bureau van Richmond voeg je luxe toe aan jouw thuiswerkplek. Stijl jouw nieuwe bureau af met mooie woonaccessoires en voilà, jouw thuiswerkplek wordt één geheel met de rest van het interieur! Wordt het werken toch een stukje leuker van!

Op zoek naar een klein bureau, hoekbureau of een bureau met opbergruimte zodat je al jouw spullen binnen handbereik hebt? Bepaal de functionaliteiten, bekijk de collectie hierboven en kies jouw favoriet!

Bureau kopen bij Pure Wood

Bij Purewood.nl kun je bovenstaande bureaus veilig en eenvoudig bij ons bestellen. De meeste artikelen zijn op voorraad, dus jij kunt binnen enkele weken al genieten van deze prachtige items!

Profiteer van gratis verzending bij een order van boven de 50 euro. Deze voorwaarde is alleen geldig voor webshoporders en niet geldig op banken. Het is bij ons ook mogelijk om achteraf te betalen door bij het afrekenen te kiezen voor Klarna. Met Klarna kun je jouw nieuwe bureau thuis op je gemak bekijken en ervaren. Blij met je nieuwe bureau? Top! Dan betaal je met één klik op de knop.