Toont alle 18 resultaten

Ronde fauteuils

Kom even lekker bij in een van onderstaande ronde fauteuils. Met een fauteuil creëer je een comfortabele extra zitplek. Met een goed boek, of je laptop op schoot kom jij de uurtjes wel door. Welke ronde fauteuil is jouw favoriet?

Draaibare ronde fauteuils

Lekker bijkomen in een rond fauteuil dat ook nog eens kan draaien? Daar kun je toch geen nee tegen zeggen!? Droom lekker weg in de ultieme relaxmodus met je benen op een poef en een fijn sierkussen in de rug.

Met een draaibaar fauteuil kun je draaien naar de hoek waar de kinderen spelen of richting het raam waar de zon schijnt. Hij komt op iedere plek in huis tot zijn recht. Ook in de slaapkamer, kinderkamer of jouw thuiskantoor.

Teddy en velvet ronde fauteuils

Een rond fauteuil hebben we zoals je hierboven al kunt spieken, in diverse kleuren en materialen. Zo hebben we ook trendy velvet en teddy fauteuils in het rond. Het is dus niet alleen een heel fijn stoeltje, maar hij past ook geheel binnen de interieurtrends. Mooi meegenomen toch! Style jouw velvet, teddy of misschien wel ronde leren fauteuil af met een leuke bijzettafel, zacht vloerkleed en een vloerlamp. Jouw me-time kan beginnen!

Ronde fauteuil shoppen bij Pure Wood

Een leuke ronde fauteuil gespot hierboven? Mooi! Daar zijn wij enorm blij mee. Shop jouw nieuwe fauteuil vandaag nog via de webshop en profiteer van gratis verzending*. Liever de ronde fauteuil in het echt bekijken? Dan ben je ook van harte welkom in onze showroom. Houd er echter wel rekening mee dat onze online collectie niet exact overeenkomt met de collectie in de winkel. Ben je dus benieuwd naar een specifieke fauteuil die je hierboven hebt gezien. Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat je hem ook bij ons in de showroom vindt. Je kan gemakkelijk contact met ons opnemen via de chatknop rechtsonder.

Sommige ronde fauteuils, zoals fauteuil Raffael is zelf samen te stellen in onze showroom. Kies uit diverse soorten kleuren en stoffen. Zo weet je zeker dat jij de perfecte ronde fauteuil in huis haalt. Zien we je snel?!