Enig resultaat

Rotan fauteuils

Creëer een relaxte Ibiza vibe met een rotan fauteuil. Een licht gewicht die je gemakkelijk van de ene plek naar de andere plek verplaatst. Zo’n rotan fauteuil zit vaak veel comfortabeler dan het lijkt. Uitproberen? Kom dan eens proefzitten in onze showroom.

Rotan is van oorsprong in liaan die voorkomt in de tropen. Het stamt af van de rotanpalm en is een uiterst geschikt materiaal om meubels en woonaccessoires mee te vervaardigen. Een rotan fauteuil staat ook wel bekend als een rieten fauteuil. Echter is riet een wel degelijk ander materiaal. Dit materiaal is meer geschikt voor woonaccessoires, dan voor meubels.

Rotan fauteuil kopen bij Pure Wood

Jouw favoriete rotan fauteuil gespot in het overzicht hierboven? Dat is mooi! Dan wordt het tijd om te gaan shoppen. Dat kan bij ons online of in de showroom. Houd er echter wel rekening mee dat onze collectie online niet exact overeenkomt met de collectie in de showroom. Heb je een specifieke rotan fauteuil gezien die je graag zou willen proefzitten? Neem dan eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat de fauteuil ook in de winkel te bewonderen is.

In ons pand van 4500m2 laten we enorm veel moois zien, zo ook nog veel meer rotan items! Denk aan andere rotan stoelen en rotan hanglampen bijvoorbeeld. Je hoeft zeker niet met lege handen thuis te komen.

Online profiteer je van gratis verzending boven de 50 euro (uitgezonderd op banken) en achteraf betalen met Klarna. Maar in onze winkel profiteer je van de fijne winkelbeleving, enthousiast personeel, deskundig advies en een lekker kopje koffie. Wij zien je dan ook maar al te graag terug in Oisterwijk!