Toont alle 22 resultaten

Rotan hanglampen

Haal een beetje Ibiza in huis met een prachtige rotan hanglamp. Bekijk ons aanbod rotan hanglampen hieronder en shop jouw favoriet! Boven de 50 euro betaal jij geen verzendkosten voor jouw lamp.

Rotan hanglamp kiezen

Een Rotan hanglamp past perfect in een Ibiza interieur. Een Rotan Hanglamp is helemaal weer de trend van nu! Het is een populair meubelstuk en daarom een echte eye-catcher in jouw interieur! Wil jij Ibiza terug brengen in jouw interieur? Neem dan een kijkje in onze Rotan collectie. Heb jij jouw favoriete Rotan hanglamp al gespot.

De rotan hanglampen zijn makkelijk te combineren met tal van andere houtsoorten, maar ook licht in gewicht en geschikt voor iedere ruimte. Jouw favoriete rotan hanglamp al gezien in onze collectie? Bestel de Ibiza hanglamp dan online via onze webshop. Wist je dat je bij ons achteraf kan betalen met Klarna? Zo kun je eerst even aftasten of de rotan hanglamp wel bij de rest van het interieur past.

Toch liever een andere hanglamp?

  • Industriële hanglampen
  • Glazen hanglampen
  • Goude hanglampen
  • Zwarte hanglampen

Creëer sfeer met een Rotan Hanglamp

Verlichting in huis kan de sfeer in jouw woning maken. Met de juiste hanglamp boven jouw eettafel zorg je voor de perfecte verlichting. Het design van je hanglamp is geheel ook niet onbelangrijk. Bij Pure Wood heb je genoeg keuze om jouw perfecte hanglamp te vinden.

Rotan hanglamp kopen bij Pure Wood

De hanglamp liever in de winkel even bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk! Neem dan wel even contact met ons op om zeker te weten dat de hanglamp ook daadwerkelijk in onze showroom staat. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in onze prachtige winkel van 4500m2.