Toont alle 15 resultaten

Glazen hanglampen

Op zoek naar een mooie glazen hanglamp of een hanglamp met meerdere glazen bollen? Dan ben je hier op de juiste pagina. Bekijk hieronder ons assortiment glazen hanglampen en shop jouw favoriet online!

HANGLAMP GLAS

Veel hanglampen  uit onze collectie bestaan mede uit glas waardoor je door de lamp heen kunt kijken. Ook zijn er meerdere variaties mogelijk. Sommige glazen hanglampen uit onze collectie zijn gemaakt van prachtig teakhout of metaal. Hierdoor kun je met onze meubels alle kanten op.

HANGLAMP KOPEN BIJ PURE WOOD

Wil jij een glazen hanglamp kopen? Wij hebben een breed assortiment aan lampen die de mogelijkheid bieden jouw eethoek helemaal af te maken. Ook hebben wij andere stijlvolle hanglampen. Voor elk interieur een perfecte hanglamp.

WOONSTIJL INDUSTRIEËL

Industriële hanglampen zijn ontzettend hip. Hierbij is het staal en metaal niet te missen. Een metalen hanglamp of een stalen hanglamp is trendy en op talloze manieren te combineren met andere meubelen. Kortom, je kunt er alle kanten mee op. Ook voor een antiek interieur of een landelijke interieur kun je bij ons terecht. De hanglampen zijn erg uiteenlopend qua materiaal en uitstraling. Van minimalistische hanglampen tot robuuste stoere hanglampen. Bij ons zijn er veel mogelijkheden waardoor jij jouw lamp kunt vinden!

Uiteraard ben je welkom in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk om onze hanglampen te bekijken. Hier staan al onze stylistes voor jou klaar om samen te kijken naar een passend meubelstuk voor bij jou in huis! Ook kun je al onze kasten online bestellen en achteraf betalen met Klarna!

*Let op: niet al onze hanglampen zijn te bezichtigen in onze showroom, maar uiteraard kunnen wij deze allemaal speciaal voor jou bestellen!