Toont alle 14 resultaten

Zwarte hanglampen

Een zwarte hanglamp past in vrijwel ieder interieur en is daarom één van de favorieten binnen veel huishoudens. Bekijk ons aanbod zwarte hanglampen en kies jouw favoriet!

Zwarte hanglampen voor diverse woonstijlen

Een zwarte hanglamp past in ieder interieur. Of je nu streeft naar een industrieel interieur of een modern interieur, een zwarte hanglamp is gemakkelijk met andere materialen en diverse kleuren te combineren. Bovendien is een zwarte hanglamp tijdloos, dus minder trendgevoelig.

Toch liever een andere hanglamp? Bekijk dan ook eens deze pagina’s:

Zwarte hanglampen combineren

Een van de populairste lampen is de hanglamp. Zwart is een veel gekozen kleur en dat is logisch natuurlijk! Zwart past bij verschillende woonstijlen en het combineert makkelijk met andere kleuren. Hanglampen zijn ideaal voor ruimtes met een hoog plafond, maar ook in slaapkamers of boven de eettafel. Zwarte hanglampen heb je in diverse vormen passend bij verschillende woonstijlen. Denk aan industriële zwarte hanglampen, hanglampen met zwart glas of zwarte hanglampen met een metalen frame.

Zwarte hanglampen bij Pure Wood

Jouw nieuwe hanglamp gevonden? Bestel de hanglamp(en) dan online bij Pure Wood en profiteer van gratis verzending boven de 50 euro.

De hanglamp liever in de winkel even bekijken? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk! Neem dan wel even contact met ons op om zeker te weten dat de hanglamp ook daadwerkelijk in onze showroom is. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand. Hopelijk kunnen we je snel verwelkomen in onze prachtige winkel van 4500m2.