Toont alle 2 resultaten

Industriële hanglampen

Een stoere industriële hanglamp is populair in menig huishouden. Bekijk onderstaand aanbod industriële hanglampen, kies jouw favoriet en shop online bij Pure Wood!

Industriële hanglampen combineren in jouw interieur

Industriële hanglampen in combinatie met robuuste meubels doet het altijd goed in een interieur! De industriële look geeft een stoere touch aan jouw interieur en valt daarom altijd goed in de smaak bij de mannen. Zo heb je die oneindige interieur discussie ook niet meer. Bovendien kan je industriële hanglampen makkelijk combineren met andere woonstijlen!

Toch liever een andere hanglamp?

  • Zwarte hanglampen
  • Glazen hanglampen
  • Goude hanglampen
  • Rotan hanglampen

Industriële hanglamp in jouw woning

Wil jij graag een industriële hanglamp in jouw woning? Dan is er genoeg keuze. Er zijn namelijk super veel mogelijkheden in de categorie industriële hanglampen. Je hebt verschillende soorten maten als het gaat om industriële hanglampen. Met verschillende maten kan je een leuk effect creëren boven jou eettafel. Je kan bijvoorbeeld de hanglampen op verschillende hoogtes ophangen hierdoor creëer je een speels effect.

Industriële stoel kopen bij Pure Wood in Oisterwijk

Jouw favoriete industriële hanglamp? Bestel de hanglamp(en) dan online bij Pure Wood. Wist je dat je bij ons achteraf kan betalen met Klarna?

Wil je de industriële hanglamp toch eerst nog even bekijken voordat je ‘m in huis haalt? Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom in Oisterwijk! Neem dan wel even contact met ons op om zeker te weten dat de hanglampen ook daadwerkelijk in de showroom staan. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand hebben wij koopzondag. Onze interieurstylisten helpen jou dan graag met jouw keuze!