Toont alle 6 resultaten

Taupe fauteuils

Een taupe fauteuil is een fijn tijdloos item. Deze aardse kleur past namelijk in ieder interieur. Van industrieel tot hotel chique, het meubelstuk in de kleur taupe combineert met diverse kleuren en materialen. Welke fauteuil is jouw favoriet?

Het combineren van een taupe fauteuil

Een taupe fauteuil is gemakkelijk te combineren met andere kleuren en materialen door de veilige aardse kleur. Wil je jouw interieur na een jaar weer omgooien? Dan is deze taupe fauteuil een meubelstuk dat mooi kan blijven staan en bij de basis hoort van jouw woonkamer of slaapkamer. Een ander kleur sierkussen, een bijzettafel, vloerlamp en ander vloerkleed en jouw interieur oogt weer compleet anders.

Taupe fauteuil kopen bij Pure Wood

Jouw favoriete fauteuil gespot in het overzicht hierboven? Dat is mooi! Dan wordt het tijd om te gaan shoppen. Dat kan bij ons online of in de showroom. Houd er echter wel rekening mee dat onze collectie online niet exact overeenkomt met de collectie in de showroom. Heb je een specifieke taupe fauteuil gezien die je graag zou willen proefzitten? Neem dan eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat de fauteuil ook in de winkel te bewonderen in. Dit om teleurstellingen te voorkomen.

Nu verwachten we overigens niet dat jij teleurgesteld zal zijn als je onze winkel binnenkomt. Want in ons pand van 4500m2 laten we enorm veel moois zien. Je hoeft niet met lege handen thuis te komen. Wist je dat je bij ons ook diverse fauteuils zelf samen kunt stellen. Zo zijn er veel meer fauteuils, die niet hierboven staan, maar die wel in de kleur taupe uitgevoerd kunnen worden. Met onze interieurstylist kijk je samen naar de gewenste stof en kleur. Nog meer interieurvragen? Daar helpen we je natuurlijk ook graag bij. Zo geniet je binnen no-time van een prachtig interieur!