Enig resultaat

Groene fauteuils

Warm, comfortabel en tijdloos. De juiste omschrijving van een groen fauteuil. Bekijk onze collectie groene fauteuils hieronder en shop jouw lekkere, extra zitplek bij Pure Wood.

Fauteuil groen combineren

De kleur groen is super gemakkelijk te combineren met andere meubels en woonaccessoires in jouw interieur. Blauw, roze, okergeel, of cognac zijn hele leuke kleuren om te matchen met groen. Houd je de basis groen? Dan kun je gemakkelijk jouw interieur (re)stylen door eens van woonaccessoires te wisselen. Zo raak jij nooit uitgekeken op jouw groene fauteuil.

Groene fauteuil afstylen

Style je nieuwe groene fauteuil af met de leukste woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een bloemen sierkussen, gouden sierkussen of blauwe sierkussens. Plaats de groene fauteuil op een mooi vloerkleed, schuif een bijzettafel aan om jouw kop koffie of wijnglas op te zetten en maak jouw zithoek af met een sfeervolle vloerlamp.

Groen fauteuil kopen bij Pure Wood

Heb jij jouw favoriete groene fauteuil al uitgekozen? Bestel de fauteuil dan online via onze webshop. Bij ons heb je ook de mogelijkheid om via Klarna achteraf pas te betalen. Zo kun jij jouw nieuwe groene fauteuil eerst heerlijk proefzitten thuis en kijken of het bij de rest van het interieur past. Vervolgens betaal je met slechts één druk op de knop.

Je hebt natuurlijk ook de keuze om de fauteuils nog even in de winkel in Oisterwijk te bekijken en ze daar ook te kopen. Let er wel op dat wij niet de gehele collectie van de webshop ook in de winkel hebben staan. Heb je interesse in een bepaalde groene fauteuil, neem dan even contact met ons op om zeker te weten dat wij ze in de showroom hebben staan. Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend en iedere eerste zondag van de maand hebben wij koopzondag. Daar helpen wij jou graag met jouw interieurvraagstukken.