Toont alle 23 resultaten

Sierkussen blauw

Shop voor tijdloze blauwe sierkussens en voeg gezelligheid toe aan jouw interieur! Welke is jouw favoriet?

Van lichte- tot donkerblauwe kussens

Er zijn veel verschillende kleuren blauw. Denk bijvoorbeeld aan Delfts blauw, jeansblauw, kobaltblauw, lichtblauw, zee blauw en hemelsblauw. Blauw is een verkoelende kleur en geeft daarom rust in jouw woonkamer of slaapkamer.

Blauwe sierkussens kun je perfect combineren op een blauwe bank, maar ook op een grijze, bruine, zwarte of beige bank komt deze kleur goed tot zijn recht. Combineer donkere en lichte kussens voor een chique maar frisse look. Met de blauwe kussens van Claudi creëer je bijvoorbeeld een ware hotel chic look en zeg nu eerlijk, wat is nu lekkerder wakker worden dan in een prachtige hotelkamer?

Mix and match met blauwe sierkussens

Wil jij blauwe kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Ga jij voor enkel blauwe kussens of lijkt het jou wel leuk om blauwe kussens te combineren met een ander kleurtje? Kies bij voorkeur voor kleuren die in dezelfde ruimte terug komen. In ons assortiment vind je tal van leuke sierkussens. Denk bijvoorbeeld aan bloemen sierkussenszwarte sierkussensgouden sierkussensgrijze sierkussensgroene sierkussenswitte sierkussens, Claudi kussens, roze sierkussensgele sierkussenstaupe sierkussens of beige sierkussens.

Wat erg belangrijk is bij het decoreren van je bank is dat je verschillende vormen gebruikt anders word het al snel een saai geheel. Je kunt ook kiezen voor sierkussens met verschillende stoffen. Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons: ga altijd voor een oneven aantal voor een dynamisch geheel. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek plaatsen.

Blauwe kussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben een divers aanbod in blauwe sierkussens. In elke kleur blauw, vorm en stof. Bij een bedrag aan woonaccessoires boven de 50 euro profiteer jij van gratis verzending. Liever de kussens even proefzitten? Bij onze showroom in Oisterwijk zijn er genoeg blauwe kussens te vinden.