Resultaat 1–36 van de 37 resultaten wordt getoond

Groene sierkussens

Een groen sierkussen geeft jouw interieur gegarandeerd een warme uitstraling. Van olijfgroen tot mosgroen, zeegroen en jadegroen: groene sierkussens passen in ieder interieur. Bekijk hieronder ons aanbod en shop jouw favorieten!

Stoer groen kussen

Door jouw bank te combineren met groene sierkussens geef je jouw bank een sfeervolle, én stoere touch. Om meer inspiratie te krijgen kan je een kijkje nemen in onze shop the look van onze Army groen Claudi kussens collectie.

Groene sierkussens combineren

Wil jij groene kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Kijk allereerst naar de kleur van de bank. Nu kan groen goed met iedere basiskleur gecombineerd worden, dus dat maakt het wat makkelijker. Om een dynamisch geheel te creëren kun je gebruik maken van diverse prints, materialen en vormen. De kussens kun je vervolgens over de gehele bank verspreiden of je kunt ze mooi in een hoek uitstallen. Kies altijd voor een oneven aantal voor een mooi geheel.

Sierkussens groen kopen bij Pure Wood

Wij hebben genoeg aanbod in groene sierkussens. In elke kleurtoon, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank en de rest van jouw interieur. Toch liever een ander kleurtje? Bekijk dan ook eens deze pagina’s: bloemen sierkussenszwarte sierkussensgouden sierkussensgrijze sierkussensblauwe sierkussenswitte sierkussensroze sierkussensgele sierkussenstaupe sierkussens of beige sierkussens.