Toont alle 28 resultaten

Sierkussen groen

Een groen sierkussen geeft jouw interieur gegarandeerd een warme uitstraling. Van olijfgroen tot mosgroen, zeegroen en jadegroen: groene sierkussens passen in ieder interieur. Bekijk hieronder ons aanbod en shop jouw favorieten!

Vanaf:  22,95

Stoere Groen

Door jou bank te combineren met groene sierkussen geef je jouw bank een sfeervolle touch. Om meer inspiratie te krijgen kan je een kijkje nemen  in onze shop the look van onze Army groen Claudie kussens collectie. Groene kussens zijn gemakkelijk te combineren bij een groene muur.

Sierkussens combineren

Wil jij kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Je kan voor zwart-wit gaan aangezien je daar alles mee kan combineren. Maar je kan natuurlijk ook voor kleur gaan. Het mooiste is als deze kleuren in dezelfde ruimte terug komen. Denk daarbij aan, aan groende kussens bij een groene muur. Vergeet alleen niet om rekening te houden met de kleur van de bank.

Wat erg belangrijk is bij het decoreren van je bank is dat je verschillende vormen gebruikt anders word het al snel een saai geheel. Je kunt ook kiezen voor sierkussens met verschillende stoffen. Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons ga altijd voor een oneven aantal. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten.

 

Sierkussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben genoeg aanbod in sierkussens. In elke kleur, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank.