Toont alle 8 resultaten

Sierkussen bloemen

Sierkussens met bloemen zijn de finishing touch van jouw interieur. Ze zitten niet alleen heerlijk, maar maken ook iedere ruimte vrolijk en kleurrijk! Kies jouw favorieten hieronder en shop online bij Pure Wood!

Bloemen sierkussens

Kussens met een bloemenprint zijn een fleurige en subtiele accessoire voor op de bank of op bed. Kies een print met kleuren die terug komen in de rest van het interieur. Hierdoor houd je het geheel rustig. Het mooiste is een combinatie tussen effen kussens en kussens met dezelfde print.

Gebloemde sierkussens combineren

Wil jij kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Zo kun je voor zwart-wit gaan aangezien je daar alles mee kan combineren. Maar je kan natuurlijk ook voor kleur kiezen. Het mooiste is als deze kleuren in dezelfde ruimte terug komen. Denk daarbij aan groene kussens bij een groene muur. Vergeet alleen niet om rekening te houden met de kleur van de bank.

Wat erg belangrijk is bij het decoreren van je bank is dat je verschillende vormen gebruikt anders word het al snel een saai geheel. Je kunt ook kiezen voor sierkussens met verschillende stoffen. Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons: ga altijd voor een oneven aantal. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten.

Bloemen sierkussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben genoeg aanbod in sierkussens met een bloemenprint. In elke kleur, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad en neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank.