Enig resultaat

Sierkussen wit

Bij Pure Wood vind je altijd de nieuwste collectie witte sierkussens. Ben je op zoek naar witte kussens? Bekijk dan onderstaand aanbod en shop jouw favoriet(en)!

Witte sierkussens

Met witte sierkussens ga je nooit de mist in. Wit is een prachtige basiskleur die je gebruikt om contrast, ruimte en licht te creëren. Kan jij ook wel wat extra wit in je woonkamer gebruiken? Ga dan voor witte sierkussens.

Sierkussens combineren

Wil jij kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Je kan voor zwart-wit gaan aangezien je daar alles mee kan combineren. Maar je kan natuurlijk ook voor kleur gaan. Het mooiste is als deze kleuren in dezelfde ruimte terug komen. Denk daarbij aan, aan groende kussens bij een groene muur. Vergeet alleen niet om rekening te houden met de kleur van de bank.

Wat erg belangrijk is bij het decoreren van je bank is dat je verschillende vormen gebruikt anders word het al snel een saai geheel. Je kunt ook kiezen voor sierkussens met verschillende stoffen. Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons ga altijd voor een oneven aantal. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten.

 

Sierkussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben genoeg aanbod in sierkussens. In elke kleur, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank.