Toont alle 23 resultaten

Sierkussen wit

Bij Pure Wood vind je altijd de nieuwste collectie witte sierkussens. Ben je op zoek naar witte kussens? Bekijk dan onderstaand aanbod en shop jouw favoriet(en)!

Wit sierkussen

Met witte sierkussens ga je nooit de mist in. Wit is een prachtige basiskleur die je gebruikt om contrast, ruimte en licht te creëren. Kan jij ook wel wat extra wit in je woonkamer gebruiken? Ga dan voor witte sierkussens.

Witte kussens combineren

Wil jij witte kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Witte kussens kun je super makkelijk combineren met andere kleurtjes namelijk. Denk aan bloemen sierkussenszwarte sierkussensgouden sierkussensgrijze sierkussensgroene sierkussensblauwe sierkussensroze sierkussensgele sierkussenstaupe sierkussens of beige sierkussens. Kies voor kleurtjes die je laat terugkomen in de rest van je interieur.

Wat erg belangrijk is bij het decoreren van je bank is dat je verschillende vormen gebruikt om te voorkomen dat het een saai geheel wordt. Je kunt ook kiezen voor sierkussens in diverse stoffen. Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons ga altijd voor een oneven aantal. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten.

Witte sierkussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben een gevarieerd aanbod witte sierkussens in elke kleur, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank. Uiteraard kun je langskomen in onze 4500m2 showroom in Oisterwijk om alle witte kussens te komen bekijken en de zachtheid van de kussens zelf te ervaren. Ook kun je onze sierkussens online bestellen. Wist je dat je bij een bestelling van €50,- profiteert van gratis verzending? (Let op: dit geldt alleen bij online bestellingen).