Toont alle 12 resultaten

Sierkussen grijs

Shop jouw favoriete grijze sierkussens hieronder en profiteer van gratis verzending boven een bedrag van 50 euro!

Grijze sierkussens

Wil jij de rust behouden in jouw interieur? Kies voor grijze kussens. Kussens in een rustige, effen kleur zonder poespas brengen rust in jouw interieur. Dan heb je tóch de gezellige sfeer van kussens, maar nemen ze niet de overhand in jouw interieur.

Grijze sierkussens combineren

Wil jij grijze kussens op de bank decoreren maar weet je niet waar je moet beginnen? Bepaal eerst welke kleuren je op de bankt wilt. Kies jij voor alles grijs of combineer je jouw grijze kussens toch liever met een leuk kleurtje? Dan ben je bij Pure Wood aan het juiste adres. Zo hebben wij groene sierkussenszwarte sierkussensgouden sierkussensbloemen sierkussensblauwe sierkussenswitte sierkussensroze sierkussensgele sierkussenstaupe sierkussens en beige sierkussens.

Neem als uitgangspunt een oneven aantal kussens dat je bij elkaar zet. Zodoende creëer je een dynamisch geheel op jouw bank. Gebruik daarnaast verschillende vormen en wees niet bang om te spelen met verschillende materialen. Denk aan effen grijze kussens, kussens met pailletten, printjes en fluffy grijze kussens. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten.

Grijze kussens kopen bij Pure Wood

Wij hebben genoeg aanbod in grijze sierkussens. In elke kleur, vorm en stof. Ga goed voorbereid op pad neem thuis al een kijkje in een kleurenpallet dat past bij jou bank. Bestel vandaag nog jouw nieuwe set grijze sierkussens en profiteer van gratis verzending boven de 50 euro!