Toont alle 24 resultaten

Moderne fauteuils

In een interieur vol designklassiekers, strakke lijnen en minimalisme mag een modern fauteuil natuurlijk niet ontbreken. Tijd voor jezelf nemen in een comfortabel modern fauteuil. Wie wil dat nou niet? Shop jouw favoriet!

De moderne woonstijl, verwerkt in een fauteuil

De moderne woonstijl betekent voor iedereen weer net iets anders. Het is geen woonstijl met harde kenmerken, maar meer een benaming voor diverse stijlen die dezelfde sfeer geven. Dit uit zich meestal tot moderne organische vormen, strakke lijnen en echte designklassiekers. De moderne woonstijl wordt ook steeds meer verweven met andere woonstijlen. Denk aan een industrieel interieur of Scandinavisch interieur en zelfs hotel chique.

Moderne fauteuil kopen bij Pure Wood

Jouw favoriete moderne fauteuil gespot in het overzicht hierboven? Dat is mooi! Dan kun je de fauteuil gemakkelijk en snel bij ons bestellen. Dat kan bij ons online of in de showroom. Houd er echter wel rekening mee dat onze collectie online niet exact overeenkomt met de collectie in de showroom. Heb je een specifieke moderne fauteuil gezien die je graag zou willen proefzitten? Neem dan eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat de fauteuil ook in de winkel te bewonderen is.

Online profiteer je van gratis verzending boven de 50 euro (uitgezonderd op banken) en kun je achteraf betalen met Klarna. Kom je naar onze winkel? dan ervaar je een fijne winkelbeleving, enthousiast personeel en deskundig advies. Dat allemaal onder het genot van een lekker kopje koffie of iets fris. Wij zien je dan ook maar al te graag terug in Oisterwijk!

Nog veel meer fauteuils!

Toch meer geïnteresseerd in een ander soort fauteuil? Vergeet dan deze pagina’s niet te bekijken: velvet fauteuilsteddy fauteuilsronde fauteuilsdraaifauteuilstaupe fauteuilscognac fauteuilsroze fauteuilsindustriële fauteuilsfauteuils met armleuningwitte fauteuilsgroene fauteuils en rotan fauteuils.