Toont alle 7 resultaten

Sierkussen geel

Gele sierkussens zijn de finishing touch van jouw interieur. Ze zitten niet alleen heerlijk, maar maken ook iedere ruimte warm en gezellig. Shop jouw favoriete gele kussen(s) hieronder!

Gele sierkussens toevoegen in jouw interieur

Je hebt je woonkamer of slaapkamer prachtig ingericht, maar je bent nog niet helemaal tevreden over het eindresultaat. Je mist nog wat kleur en gezelligheid in de vorm van sierkussens. Heb je wel eens aan leuke gele sierkussens gedacht? Niet de kleur die als eerste in je op komt, maar wij zijn er zeker van dat gele sierkussens die warmte en gezelligheid in huis brengen waar jij naar op zoek bent. Breng zelf de zon in huis met de kleur geel en onderscheid je van andere interieurs!

Van okergele kussens tot pastelgeel

Wij verkopen sierkussens in diverse gele tinten. Van okergele sierkussens tot een  zachte pastelkleur. Wil je jouw zithoek echt gezellig maken? Bestel dan meerdere kussens. Combineer diverse vormen en materialen met elkaar en geef jouw zithoek direct meer diepgang.

Twijfel je over het aantal kussens dat je wilt gaan neerleggen? Een tip van ons ga altijd voor een oneven aantal. Je kunt de kussens over de gehele bank verspreiden of ze mooi in de hoek neerzetten. Geel combineren met een ander kleurtje of toch liever nog andere opties bekijken? Probeer dan deze pagina’s eens: bloemen sierkussenszwarte sierkussensgouden sierkussensgrijze sierkussensgroene sierkussensblauwe sierkussensroze sierkussenswitte sierkussenstaupe sierkussens of beige sierkussens.

Sierkussens kopen bij Pure Wood

Bij Pure Wood ben je op het juiste adres voor leuke sierkussens in diverse kleuren, vormen en stoffen. Ga goed voorbereid op pad en kijk thuis al naar een kleurenpallet dat past bij jouw bank. Wij zien jouw online bestelling graag tegemoet, of zien jou graag terug in onze o-zo-gezellige woonboulevard van 4500m2!