Toont alle 10 resultaten

Visgraat kasten

Een stijlvolle, tijdloze kast, zo kunnen we een visgraat kast het beste omschrijven. We zijn niet alleen fan van dit populaire patroon op onze vloer, maar ook in onze meubelstukken komt de trend weer terug. Bekijk ons assortiment visgraat kasten hieronder en shop jouw favoriet!

SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.769,00.Huidige prijs is: € 884,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.509,00.Huidige prijs is: € 754,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.779,00.Huidige prijs is: € 889,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.809,00.Huidige prijs is: € 904,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.629,00.Huidige prijs is: € 814,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.909,00.Huidige prijs is: € 954,50.
SALE
Oorspronkelijke prijs was: € 1.859,00.Huidige prijs is: € 929,50.

Visgraat kast: elegant en tijdloos

Visgraat, maar ook de populaire Hongaarse punt komen tegenwoordig weer in veel interieurs terug. Het patroon is tijdloos en elegant en des te meer reden om het patroon ook door te voeren in meubelstukken. Wij zijn fan van visgraat en showen jou daarom maar al te graag onze collectie visgraat kasten. Naast visgraat kasten hebben wij ook nog visgraat tafels in ons assortiment. Veel van de visgraat kasten hebben wij van dezelfde collectie als de tafel, zo zorgen deze sets voor één geheel in jouw interieur. Heb jij jouw favoriete visgraat kast al gespot?

Visgraat kast kopen bij Pure Wood in Oisterwijk

Heb jij een mooie visgraat kast gezien? Bestel de kast dan online bij Pure Wood.  Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun jij eerst nog even op je gemakje bekijken of jouw nieuwe kast wel matcht met de rest van het interieur. Ben je er over uit en wil je de kast graag houden? Dan betaal je vervolgens met één druk op de knop. Maakt de keuze allemaal net iets makkelijker!

Liever de kast in de winkel bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom. Neem wel eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw favoriete visgraat kast wel in onze showroom staat. Niet dat je voor niets komt, want ons pand van 4500m2 staat vol met de mooiste meubels en woonaccessoires van dit moment. We weten zeker dat jij je ogen uit kijkt met al het leuks dat we voor jou hebben verzameld. Hulp nodig van een expert? Onze interieurstylisten lopen rond om jou te voorzien van het beste interieuradvies.

Heb je al een visgraat vloer en wil je niet teveel van dit patroon doorvoeren in jouw interieur? Bekijk dan ook onze andere kasten: houten kasten, smalle kastenmetalen kastenzwarte kastenlandelijke kastengouden kasten en industriële kasten.