Resultaat 1–36 van de 83 resultaten wordt getoond

INDUSTRIËLE KASTEN

Houd je van een industrieel interieur en ben je op zoek naar een mooie industriële kast? Bekijk dan onderstaand aanbod en kies jouw favoriet of bezoek onze showroom!

DIVERSE INDUSTRIËLE KASTEN

Een industriële kast heeft diverse functies. Misschien ben jij wel op zoek naar een grote industriële bergkast of juist een open kast waar jij jouw mooiste woonaccessoires kan presenteren. Ons assortiment wisselt geregeld, dus mocht er vandaag niets tussen zitten waar je oog op is gevallen, dan kan het goed zijn dat volgende week weer een nieuwe aanwas aan producten is toegevoegd. Zo blijven we up-to-date als het op de laatste interieurtrends aan komt! Shop hierboven jouw favoriet!

INDUSTRIËLE KAST KOPEN BIJ PURE WOOD

Heb jij een mooie industriële kast gezien? Bestel de kast dan online bij Pure Wood! Bij ons heb je de mogelijkheid om achteraf te betalen met Klarna. Zo kun jij eerst nog even op je gemakje bekijken of jouw nieuwe kast wel matcht met de rest van het interieur. Ben je er over uit en wil je de kast graag houden? Dan betaal je vervolgens met één druk op de knop. Maakt de keuze allemaal net iets makkelijker, als het volledige bedrag niet direct wordt afgeschreven.

Liever de kast in onze showroom bekijken? Dan ben je van harte welkom in het pand van Whoon in Oisterwijk. Neem wel eerst even contact met ons op om er zeker van te zijn dat jouw favoriete industriële kast wel in onze showroom te bewonderen is. Niet dat je voor niets komt, want ons pand van 4500m2 biedt een ware woonbeleving. We weten zeker dat jij je ogen uit kijkt met al het moois dat we voor jou hebben verzameld. Hulp nodig van een expert? Onze interieurstylisten lopen rond om jou te voorzien van het beste interieuradvies. Zo sla jij nooit de plank mis!

Toch liever een andere kast kopen? Bekijk dan ook onze visgraat kasten, houten kasten, metalen kasten, zwarte kasten, landelijke kasten en gouden kasten.